Engleski fudbaler pronađen mrtav u kući u novogodišnjoj noći: Tragedija potresla Ostrvo

Policija njegovu smrt ne tretira kao sumnjivu, a na nekoliko foruma i portala na Ostrvu pojavila se i informacija da je izvršio samoubistvo

  • 0
Kris Barker Kris Barker u crveno-crnom dresu pored Šona Rajta Filipsa; Foto: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

Engleski fudbaler Kris Barker (39) preminuo je u Kardifu tokom novogodišnje noći, javljaju britanski mediji. Policija je konstatovala da nema tragova nasilne smrti, niti će smrt Barketa tretirati kao sumnjivu.

Barker se nikada nije domogao Premijer lige, ali je igrao u nekoliko klubova u Čempionšipu i nižim engleskim ligama. Tokom karijere igrao je za Barnsli, Kardif QPR, Plimut...

Njegova smrt pogodila je mnoge na Ostrvu, njegove bivše klubove i saigrače. Prema nekim, za sada nezvaničnim informacijama, on je imao problema sa depresijom i u novogodišnjoj noći je digao ruku na sebe.

Međutim, njegovi bivši klubovi apelovali su na poštovanje privatnosti Barkera i njegove porodice i da izbegnu izveštavanje o ovom slučaju bez proverenih i zvaničnih informacija.

Mediji pišu da je Barker bio porodičan čovek, a iza sebe je ostavio dve ćerke, koje i dalje idu u osnovnu školu.

Video: Albanci održali čas šlihtanja na meču tzv. Kosova: Hvala vam, Englezi, bili ste uz nas protiv Srba!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA