≫ 

Juventus sprema veliki novac i igrača za Pogbu: Rabio ide "sa mašnicom"!

Juventus je aktivan na tržištu, a posle odbijene ponude Lestera za Meriha Demirala, Stara dama namerava da se pojača svojim bivšim igračem Polom Pogbom

  • 1

Juve namerava da pošalje Adrijena Rabioa i novac za Pola Pogbu jer veruje da se odnos Francuza i Mančester Junajteda potpuno raspada.

Italijanski klub je prema pisanju britanskih medija bio spreman da sačeka do leta da bi kupio Pogbu, ali se stvar poslednjih dana ubrzala.

Očekuje se da ovaj transfer bude vredan oko 100 miliona evra, kako bi svi bili na dobitku. Rabio se nije snašao na Alijanc stadionu od dolaska iz Pari Sen Žermena, a o odlasku Pogbe se više pričalo poslednjih meseci.

Procenjuje se da Rabio vredi oko 30 miliona evra, što znači da bi Juventus još 70 miliona morao da ima na računu kako bi ovaj transfer izgurao.

Junajtedu je ovo možda najbolja šansa za jači transfer jer Francuzu ugovor ističe 2021. godine i tada bi mogao da ode kao slobodan igrač.

Pogba se žalio još prošle godine da hoće da ode, a u međuvremenu se pojavila i kontroverzna povreda zgloba zbog koje je odigrao dva meča za tri meseca, ali je tokom tog perioda "uredno" objavljivao snimke na kojima "đuska" i igra košarku.

Odlično igra Hetafe ove sezone i neće Real Madridu biti lako u prvoj utakmici u 2020. godini na današnjem (16.00) gostovanju u predgrađu španske prestonice. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,84. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Odavno Espanjol nije bio slabiji, na poslednjem mestu Primere je, a da sve bude gore po ovaj klub, večeras (21.00) mu u goste dolazi gradski rival Barselona. Kvota na dvojku je 1,48, kombinacija 2&3+ plaća 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Espanjol - Barselona.

Video: Matić o meču sa Portugalcima i druženju sa Ronaldom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA