FA KUP, MERIDIANBET KVOTE: Anćeloti već gazduje ili Klop juri duplu krunu?

Gradski derbi na programu je u nedleju popodne od 17.01 minut

  • 0
FK Liverpul - FK Everton

Foto: AP/Tanjug

Derbi grada Liverpula u FA kupu! "Crveni" dočekuju "karamele", vodeći tim Premijer lige protiv ekipe čija forma je u usponu - ko će biti bolji?

Kao i uvek, derbije je teško prognozirati, ali ako vam kažemo da plavi tim iz "grada Bitlsa" nije trijumfovao na stadionu najljućeg rivala od 1999. godine - jasno je ko je favorit!

Na pobedu Liverpula u Meridianbet kladionici čeka vas sjajna kvota 2.15! Vredi probati, zar ne? Naročito ako se u obzir uzme to kako četa Jirgena Klopa igra na "Enfildu". Opet, ako mislite da će "stari vuk" Karlo Anćeloti uspeti da iznenadi mlađeg kolegu, čeka vas kvota 3.10 u Meridianu - izazov, zar ne?

Golovi, golovi, golovi... Zbog njih se fudbal najviše i igra! Barem u ova dva tima ima ko da ih daje, što po formi, što po kvalitetu, ali i po značaju utakmice. Ovde se, po stilu igre domaćina očekuje goleada, pa vas tako Meridianbet časti kvotom 3.15 za igru I2+&4+! Vredi probati!

Liverpul

Foto: Tanjug/AP

U poslednja tri FA kup susreta na crvenoj strani grada oba tima dala su gol... Još jedan koristan podatak za vas. Ipak, ako očekujete jedan čvrst derbi, prepun borbe, s malo golova - nećete se pokajati. Za igru od nula do dva gola čeka vas koeficijent 2.57!

Ni jednom, ni drugom timu nije u cilju da bude nerešeno, u tom slučaju igrao bi se ponovljeni susret na "Gudisonu". U zgusnutom rasporedu, posebno kad je engleski fudbal u pitanju, to nikom ne ide u prilog, složićete se...

Zato u nedelju od 17.01 časova očekujemo pravi derbi, u kom će "prštati" - mi ćemo navijati za golove, a vi za tikete na kojima će se sigurno naći nešto iz bogate Meridianbet ponude!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA