≫ 

Saznajemo Zvezdin plan za januarski prelazni rok: Crveno-beli se odlučili za neočekivan potez!

Srpski šampion svesno podmlađuje tim na proleće

  • 26
FK Crvena zvezda - FK Bajern Minhen Foto: Marko Jovanović

Pred Crvenom zvezdom se nalazi možda i revolucionarni prelazni rok! Revolucionarni u smislu da su crveno-beli odlučili da naprave drastičan zaokret u transfer politici, barem što se tiče ovog januara!

Naime, prema saznanjima Telegrafa, srpski šampion je odlučio da u zimskom prelaznom roku konji je nedavno počeo ne dovode pojačanja!

Crveno-beli imaju jasnu ideju da na proleće otvore prostor za svoje klince, kao i da se pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića pruži šansa svim igračima koji su na platnom spisku.

Zvezda će svesno podmladiti tim koji bi u međuvremenu trebalo i da se rastereti. Činjenica je da na Marakani imaju ogroman igrački kadar i da će u januaru biti odlazaka.

Marko Marin Marko Marin je već otišao iz kluba Foto: Marko Jovanović

Tu se, pre svega, misli na navalu gde su koferi ''do pola puni'' Ričmondu Boaćiju i Milanu Pavkovu, kao i stancima Hozeu Kanjasu i Žanderu. Takođe, crveno-beli neće dovoditi ni zamenu za Marka Marina koji je prodat u Al Ahli.

Podsetimo, Stanković je prozivku zakazao za 10. januara na Marakani. Prvotimci Zvezde će potom putovati na Kipar na prvi deo priprema, zatimi u Tursku na drugi deo.

>>> Pre mesec dana je Liverpul u Premijer ligi „počistio“ Everton sa 5:2, u međuvremenu postao šampion sveta, nastavio sa sjajnim igrama, i danas (17.00) opet igra sa gradskim rivalom, ovog puta u FA kupu. Everton je pokazao napredak od dolaska Karla Anćelotija i nada se popravljanju utiska. Kvota na keca je 1,85, iks je 3,60, a dvojka 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    5. januar 2020 | 13:00

    To ce da bude prava Zvezda sa 3-4 igraca iz omladinske skole u 1.timu to ce biti uzivanje gledati 👏

  • Шумадинац

    5. januar 2020 | 12:52

    Катастрофа јер без странаца нема шта да тражимо у еврочи, па енглези и Шпанци не могу без странаца, а ми ћемо са нашом децом!!!???.

  • Vile sampion izraziti favorit

    5. januar 2020 | 13:56

    Ne volim Terzu ali ajde da se dogovorimo jednom, da li smo za rasterecivanje igrackog kadra ili nismo. Ako vredjamo ovde 6 meseci kako ima 40 igraca Zvezda onda nema ljutnje kada krene da se cisti ekipa i smanjuje broj. I ne treba niko da se dovede. Imamo 11 bodova prednosti, oko 20 utakmica i 5 meseci treninga da se vidi ko jeste a ko nije za Zvezdu, izgurati klince u predstojecem periodu, ako nesto ne valja videti sta je to i pojacati se na leto kako dolikuje. Samo 2,3 dobra igraca i to je to, nista vise na kg. Evo oticice Marin neka pokaze Ivanic jeste ili nije, odlazi Boaci, Pavkov verovatno neka se pokaze Tomane, ide Zander ajde Hajdin da te vidimo, Kanjas ide Petrovic i Vulicevic imate sansu. Ako se ne proda Simic imace vecu minutazu i to je to. Generalno mnogo kao narod kukamo i nista nam ne valja. Koga da dovedu da igra u martu u Surdulici po kalju?! Mesija?! Ajde ne sprdajte se vise. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA