≫ 

Danijele De Rosi završio karijeru!

Sledi Totijeve stope i dolazi kao deo uprave?

  • 1

Bivši fudbaler Rome i doskorašnji igrač Boke Juniors Danijele De Rosi objavio je da ide u penziju!

Legenda Vučice je u 36. godini, pre završetka ugovora sa argentinskim klubom rekao da je kraj, jer je bio formalno vezan za Boku do juna. On je karijeru prekinuo da bi se vratio u Rim i u klubu koji ga je afirmisao preuzeo novu ulogu.

Bilo je pitanje da li će De Rosi ostati u Buenos Ajresu posle nedavnih izbora u klubu, nije to uradio i tek treba da održi konferenciju posvećenu svojim daljim planovima.

De Rosi je u Boku došao na godinu dana, posle punih 18 godina u dresu Rome. Izrazio je divljenje prema klubu sa Bombonjere još pre dve i po godine.

Međutim, povrede su ga skrajnile sa terena, te je odigrao samo šest utakmica. Podsećamo, De Rosi je izdanak Romine škole i za seniorski klub je s početka prve decenije 21. veka do kraja druge odigrao čak 616 mečeva.

Osvojio je dva Kupa Italije i jedan Superkup Italije, ali u eri dominacije Intera, pa onda i Juventusa do Skudeta nije mogao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA