≫ 

Duško Tošić ima novi klub i vraća se u Tursku!

Turski mediji javljaju da se čeka samo zvanična potvrda

  • 6
DUSKO TOSIC Foto: MN Press

Bivši as Crvene zvezde, Bešiktaša, Portsmuta, Verdera i Betisa Duško Tošić je dogovorio sve uslove sa Antalijom o kojoj se skorije pisalo kao Tošićevoj narednoj destinaciji.

Turski mediji javljaju da će transfer u Antaliju biti ozvaničen narednih dana, te da je iskusni defanzivac bio prva meta po dolasku trenera Tamera Tune.

Duško je prethodnih godinu i po dana proveo u Gvangžuu gde je sarađivao sa doskorašnjim trenerom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Tošić je u Kinu otišao iz Bešiktaša na leto 2018. godine. Podsetimo, za Crvenu zvezdu je igrao od 2011. do 2012. godine.

Afirmisao se u OFK Beogradu još početkom prve decenije 21. veka, a do sada ima dve titule turskog prvaka i po jedan Kup Nemačke, Francuske i Srbije.

Video: Duško Tošić stigao na meč Orlova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JL

    7. januar 2020 | 17:34

    Prognozirao sam da nece proci mesec posle odlaska Piksija da ce i Tosic dobiti nogu... Pogresio sam, dobio je posle par dana, taj ludacki ugovor sa njim je samo mogao Piksi da potpise, jer su novac delili. Pa upravo od Piksija je krenulo finansisko posrtanje Zvezde, kapa dole za karijeru, ali brate ovo petljanje sa parama mu ne treba, negde ce da naleti...

  • Дејан Младеновић

    7. januar 2020 | 14:25

    Није Душко Тошић бивши ас фмп-а он је поникао у ОфкБеограду и одатле отишао у француски сошо

  • Partizan

    7. januar 2020 | 14:55

    A koji je najveci turski klub... Pa zvezda(by Krcun)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA