≫ 

Barsa ponudom ponizila Hrvate: U Dinamu mislili da se neko šali!

Barselona je ponudila deset miliona evra za prvu zvezdu ekipe

  • 7

Fudbaler Dinamo Zagreba Dani Olmo ima šansu da ode iz zagrebačkog kluba, ali je do sada dobio ponudu Barselone koja se graniči sa ucenom.

Takav se bar utisak stiče ako se zna kakvim potencijalom raspolaže mladi igrač Dinama, koji, ne bez razloga, traži 40 miliona evra za svog fudbalera.

Indeks piše da klub ne želi da priča o transferima i ponudama, ali su ovom ostali šokirani do te mere da su mislili kako se neko iz Barselone šali.

Ispostavilo se da je stigla od menadžera koji sarađuje sa katalonskim klubom i automatski je odbijena. Olmo ima ugovor sa Dinamom još godinu i po dana, te za godinu može da ide kao slobodan igrač ako potpiše predugovor sa nekim drugim.

Olmo je letos odbio da produži ugovor sa svojim matičnim klubom na još pet godina i time je otežao poziciju svog kluba u pregovorima sa drugima.

Doduše, letos je za njega stigla jedna konkretna ponuda - od Borusije Mehengladbah, koja nije bila značajno veća od Barselonine sada. Lovci na talente su svesni da Španac hoće da ide pa zbog toga ne žele da se rasipaju parama.

Olmo je svakako rekao da ne želi da ostaje u takmičenju slabom kao što je hrvatska liga, dok je njegov otac Migel rekao da je nezamislivo da neko plati 40 miliona evra hrvatskom klubu i tražio je od Dinama da smanji otkupnu klauzulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. januar 2020 | 18:17

    Za Godinu ide za dzabe u Barcu haha

  • uzmi dok nude

    7. januar 2020 | 18:07

    i nije neki problem u hrvatskoj davati golove gori im je domaci fudabal od ovoga u srbiji..puno su mu davali.

  • SPORT

    7. januar 2020 | 17:43

    Dinamo je u porastu i sada mu veliki klubovi ne daju da se priblizi vrhu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA