≫ 

Iznenadni odlazak iz Partizana: Crno-beli ostali bez golmana!

Filip Kljajić karijeru nastavlja u Japanu

  • 29
Filip Kljajić, FK Partizan Foto: MN Press

Filip Kljajić više nije golman Partizana! Kako saznaje Telegraf, čuvar mreže je otputovao u Japan, gde će nastaviti karijeru u ekipi Omije, koja trenutno nastupa u drugoj ligi ove zemlje.

Kako saznajemo, Kljajić odlazi u Japan bez obeštećenja, iako je imao stabilan ugovor sa Partizanom. Klub je odlučio da izađe u susret svom dugogodišnjem čuvaru mreže, koji je bio drugi izbor od dolaska Vladimira Stojkovića, čije je mesto na golu neprikosnoveno.

Kljajić je takođe odlučio da oprosti Partizanu određena dugovanja koja je klub imao prema njemu.

Posle odlaska drugog golmana, sada će u Humskoj Aleksandar Popović biti prekomandovan na tu poziciju, za koju će se, kako sada stvari stoje, boriti sa Nemanjom Stevanovićem, koga su crno-beli stavili na transfer listu. Međutim, iznenadni odlazak Kljajića mogao bi da promeni njegov status.

FK Partizan - FK Borac, Filip Kljajić Foto: Marko Todorović

Podsetimo, Filip Kljajić je u Humsku stigao na zimu 2014. godine u mandatu Marka Nikolića, koji je insistirao na njegovom dolasku. Jedno vreme je bio i prvi golman Partizana, ali je izgubio taj status posle dolaska Vladimira Stojkovića. Jedan period je proveo i na pozajmici u grčkom Platanjasu.

Ove sezone je branio na tri utakmice, dve u prvenstvu i jednu u Evropi, protiv Astane u poslednjem kolu u pobedi od 4:1. U obe prvenstvene utakmice kada je branio, Partizan je zabeležio pobedu. Jednom protiv Inđije u trijumfu od 3:0, a drugi put protiv Radnika iz Surdulice na gostovanju u pobedi od 2:1.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA