Taktika protiv Junajteda? Spremali smo je 15 minuta! De Brujne otkrio kako su Građani "tukli" Đavole

Junajted je bio potpuno podređen u prvom poluvremenu

  • 1
Mančester Siti Junajted, Manchester City United Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester Sitija Kevin De Brujne otkrio je šokantan podatak da se njegov tim taktički samo petnaest minuta spremao za duel protiv Mančester junajteda u utorak.

Siti je pobedio sa 3:1 u prvom meču polufinala Karabao kupu i to fantastičnim izdanjem bez klasičnog napadača u prvom poluvremenu, da bi u drugom samo "prokrstario" do pobede.

- Odradili smo petnaest minuta ujutru u danu utakmice. To je otprilike to. Prešli smo preko toga nekoliko puta protiv timova sa kojima igramo čovek na čoveka, Kardif, Junajted i Barselona u Gvardiolinoj prvoj sezoni - rekao je De Brujne.

I Serhio Aguero i Gabrijel Žesus su ostali na klupi tek drugi put u poslednjih 13 meseci, ali je to imalo pogubne posledice po Junajted.

Ole Gunar Solskjer smatra da uprkos svemu dvomeč nije izgubljen, mada je svestan da će grešaka posle kojih su Bernardo Silva, Rijad Marez pogađali, pre autogola Pereire, morati da svede na minimum.

Takođe, biće mu potreban još neko poput Rašforda koji je iskoristio jednu od šansi za utešni gol Junajteda u 70. minutu. Revanš meč se na Etihadu igra 29. januara.

Video: Šta je Florentino Perez rekao Damjanoviću nakon što je ovaj dao tri gola Realu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    8. januar 2020 | 17:41

    A kolko ste se spremali pre mesec ipo dana kad su vas tukli kao gosti i to u prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA