Vozač Barseloninog autobusa se izgubio: Promašio stadion, pa se zaglavio u špicu

Zanimljiva scena u Saudijskoj Arabiji

  • 2

Fudbaleri Barselone nisu stigli na zakazanu konferenciju u Džedi, gde se u četvrtak igra zakazano polufinale Superkupa Španije sa Atletiko Madridom iz prilično bizarnog razloga - vozač je promašio stadion.

Zbog toga se Ernesto Valverde i Serhio Buskets kao trener i igrač nisu obratili medijima od 16 i 30 po srednjeevropskom vremenu, pa je konferencija pomerena za posle treninga.

Vozač autobusa je prema pisanju španskog dnevnika "AS" otišao na stadion "Kralj Abdulah" gde igra Al Itihad, umesto na stadion koji je 40 minuta udaljen od onog gde je trebalo da se zapute igrači i štab Barselone.

Na kraju se autobus zaglavio i u saobraćajnom špicu, pa je plan krenuo totalno naopako. Klub je to kasnije potvrdio na svom sajtu.

Podsećamo da će pobednik polufinala Superkupa u kom igraju Barselona i Atletiko Madrid u finalu igrati sa pobednikom susreta Real Madrida i Valensije.

Video: Trening fudbalera Bajrena iz Minhena pred sutrašnji meč sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARKO MARIN

    8. januar 2020 | 19:31

    i ja zalutao ne znam ni sta radim ovde terza mi reko da ovde knjige vode drugacije sa desna na levo...pa je tesko uci u trag parama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA