≫ 

Zvezda ipak dobija novac za transfer Jevtovića: Poznata i cifra o kojoj se pregovara za otkup!

Fudbaler je na pragu prelaska u APOEL-a

  • 14

Milan Jevtović je na pragu prelaska u redove kiparskog šampiona APOEL-a, a Telegraf saznaje da je u pitanju pozajmica sa pravom otkupa, a ne samo pozajmica do isteka ugovora, što je novi detalj kada je u pitanju informacija.

Prvobitno se mislilo da je to pozajmica koja bi pomogla Zvezdi da se oslobodi njegovih primanja i da Jevtović ne zauzima mesto u ekipi, pošto od dolaska na Marakanu ne dobija adekvatnu minutažu.

Mnogi su pogrešno preneli informaciju da Jevtoviću ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2020, međutim, on je prilikom dolaska u Zvezdu na leto 2018. godine potpisao ugovor na 2+1 godinu, tako da je obavezan ugovorom do 2021.

Kako saznajemo, fudbaler je već dogovorio sve lične uslove, a sada je preostalo samo da se klubovi dogovore oko cene otkupa u slučaju da APOEL bude zadovoljan Jevtovićevim igrama tokom pozajmice od šest meseci.

Visina potencijalnog obeštećenja i otkupa posle šestomesečne pozajmice bi trebalo da se dogovori u toku dana. Trenutno se, kako saznajemo, pregovara o cifri koja se kreće između 350.000 i 500.000 evra i to je jedino što je preostalo da bude dogovoreno, pa je sve izvesnije da će Milan Jevtović uskoro zadužiti dres APOEL-a i pridružiti se nekadašnjem saigraču Vujadinu Saviću.

Video: Milan Jevtović otkrio zbog koga nosi broj 26 i uz koga je zavoleo Zvezdu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    9. januar 2020 | 15:06

    Kod ovih sekundaraca niti za jednog sem Marina preko pola miliona ne mogu da dobiju a milione davali za iste da ih dovedu.

  • Zarez

    9. januar 2020 | 15:49

    Unazadili mu karijeru, a dve godine ga jurili da dođe

  • Maestro

    9. januar 2020 | 14:06

    Nije los igrac, kad god je dobio priliku nesto je uradio, nije imao srece sto se tice povreda i jake konkurencije. Polako se provetrava ekipa uz njega, Jirku, idu i Kanjas, Zander, mozda Jovancic, Simic, Babic, Boaci, Pavkov.. Gurnuti Velju Nikolica, Gavrica, Krstovica,Erakovica plus Birmancevic i Topic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA