≫ 

Terzić: Ova 4 igrača po svaku cenu moraju da ostanu u Zvezdi, to mi je Stanković tražio!

Novi trener Stanković ima jasnu viziju tima, prema rečima prvog operativca crveno-belih

  • 24
Zvezdan Terzić Foto: Telegraf

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je na okupljanju tima pred nastavak sezone i o zimskom prelaznom roku koji crveno-bele očekuje!

terzić je istakao da će crveno-beli i te kako raditi na prodaji igrača i rasterećenju kadra, dok je dolaske praktično isključio.

Tom prilikom je otkrio i koja četvorica fudbalera ne mogu da napuste Zvezdu ove zime:

- Da vam otkrijem jednu tajnu, Stanković mi je tražio da četvorica igrača po svaku cenu moraju da ostanu u klubu. To su Ben, Gobeljić, Rodić i Vulić. Na njima Stanković insistira. Sa Benom hoćemo da potpišemo novi ugovor. Polako, sviđa mu se ovde, ne žuri iz Beograda - jasan je bio Terzić.

O prelaznom roku generalno Terzić je rekao:

Dejan Stanković Foto: Telegraf

- Što se tiče prelaznog roka, pijaca će biti samo u jednom smeru. Poznata je činjenica da smo imali veliki broj igrača i nisu svi igrači mogli da dobiju šansu jesenas. Za mnoge igrače i danas je nedoumica kakav je njihov pravi kvalitet. Igrački kadar ćemo smanjiti i bićemo oprezni.

- Odlasci će biti popunjavani mladim igračima, dolazaka neće biti. Igrači iz omladinske šklole će dobiti mnogo veću minutažu, imamo i dobar tajming i 11 bodova viška u odnosu na rivale.

- Stanković mi je rekao da tri, četiri iskusnija igrača mogu da idu. Imamo adekvatne zamene već u klubu i spremni smo za odlazak bilo kojeg igrača.

Pogledajte i video obraćanje Zvezdinog direktora:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • true

    10. januar 2020 | 14:48

    Rodic gobeljic hahahahahahaha nije insistirao stankovic nego su oni tvoji igraci!!!!!!!!!ako stankovic trazi dva najlosija igraca da ostanu po svaku cenu onda vec vidimo da je stankovic promasaj!zaboravio si da si iskesirao babica i da posle toga teren video nije a prodaces ga!samo peres pare terzicu oterao si sve koji vrede i forsiras svoje menadzerske igrace!

  • Maestro

    10. januar 2020 | 13:03

    Treba Dekari dati punu podrsku pa tek posle polusezone da mu sudimo.Ideja je da se napravi spoj mladosti i iskustva, sa jedne strane Borjan, Degenek, Rodic, Jovicic, Ben, Garsija, Tomane a sa druge strane Velja Nikolic, Erakovic, Gavric, Krstovic… Zvezda je zadnje tri godine prosla grupnu fazu Lige evrope i igrala dve Lige sampiona, uz pobedu protiv Liverpula a na putu je da uzme trecu uzastopnu titulu a cetvrtu u poslednjih 5 godina, Zvezda takve rezultate nije imala zadnjih 25 godina, i nema razloga biti negativan i pljuvati bilo koga u Zvezdi.

  • Aleksandar

    10. januar 2020 | 13:42

    I onda kada mi neki "poznavaoci" fudbala kazu da Zvezda ima igrace i tim! Pa taj Rodic i taj Gobeljic su na nivou prosecnih bekova domace JSL! Ono sto oni rade u Zvezdi ce raditi i mali Hajdin! Zvezda je skup preplacenih igraca, nego nam vlast drzi ledja pa mozemo da tripujemo da imamo neki tim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA