≫ 

Završio karijeru i odmah otišao u trenere: Bivši napadač Zvezde nije mnogo oklevao sa odlukom!

Jevtić otišao u trenere!

  • 1
FK Voždovac Foto: MN Press

Fudbaler Voždovca i nekadašnji reprezentativac Srbije, Aleksandar Jevtić (35), odlučio je da stavi tačku na burnu igračku karijeru.

Jevtić će ostati sa Zmajevima, ali u nastavku sezone biće deo stručnog štaba Radeta Kokovića. U karijeri je nastupao za veliki broj klubova u Srbiji, između ostalih i za Crvenu zvezdu, OFK Beograd i Borac iz Čačka, dok je inostranu karijeru gradio noseći dresove Superligaša iz Kine, Turske, sa Tajlanda, kao i velikog Bate Borisova. Upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Srbije 2008. godine.

Jevtić je u ovoj sezoni odigrao 7 utakmica u dresu Voždovca i postigao tri pogotka. Ipak, na kraju polusezone je rešio da se okrene trenerskom poslu, i ističe uzbuđenje zbog novog poglavlja na fudbalskom putu.

- Osećam se čudno, što je i normalno posle više od 18 godina karijere, ali sam u isto vreme i uzbuđen zbog svega što me čeka. Želeo bih da se zahvalim ljudima iz Uprave kluba, kao i Šefu Kokoviću i stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Drago mi je što ću ostati deo jednog od najbolje organizovanih klubova u Srbiji, i mislim da uz stručni štab mogu da mnogo naučim, tako da jedva čekam sutrašnje okupljanje koje je prvo koje ću dočekati kao trener.

Od dolaska na „krov“ u leto 2018. godine, Jevtić je odigrao ukupno 19 mečeva u dresu Zmajeva i postigao četiri pogotka.

Video: Dejan Stanković pokazao kako pimpluje i šutira na prvom treningu u Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoja

    10. januar 2020 | 22:03

    Aleksandru želim uspešnu trenersku karijeru. Divan je to momak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA