≫ 

Dejan Stanković igrače brzo "ubacio u mašinu", javili mu se Ivica Dragutinović i Nedović

Novi ritam na Kipru!

  • 1
Dejan Stanković Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su na Kipru, nije se dugo čekalo na novi rad posle dolaska u bazu.

- Bez obzira na činjenicu da je naš tim doputovao rano jutros na Kipar i igrači nisu imali vremena za odmor, prvi trening na gradskom stadionu u Pafosu je bio intenzivan i raznovrstan. Radilo se praktično 90 minuta, a igrači su zalaganjem pokazali koliko im je nedostajala lopta tokom zimske pauze. Treningu su pristupili sa mnogo energije, odrađujući sve što je pred njih postavljao novi šef struke. Stanković je, kao nekada na terenu, tako i sada kao trener dirigovao ekipom sa mnogo autoriteta i već sada se vidi da će imati izuzetno visoke zahteve. Maksimalno će koristiti svaki minut treninga i ovde, ali i u Turskoj da pripremi tim i igru po svojim kriterijumima - navodi se na sajtu kluba.

 
 
 
View this post on Instagram
Nek nam je srećan pocetak rada, samo napred Zvezdo🔴⚪️🔴⚪️A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on

- Objasnio je nekadašnji kapiten Crvene zvezde šta je cilj prvog treninga u Pafosu, a to nije bio samo „suv“ rad bez lopte, naprotiv. Iako je kondicija u prvom planu tokom ovog dela zimskih priprema, fokus će biti stavljen i na postavku zahteva igre.

Dejan Stanković Foto: FK Crvena zvezda

Posle treninga, Dejan Stanković je i na društvenim mrežama pokazao da je sa nestrpljenjem dočekao rad sa igračima, podršku su mu pružili sin Filip, Ivica Dragutinović i Nemanja Nedović.

Video: Dejan Stanković izdvojio Van La Paru i održao mu govor na prvom treningu u Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kari

    13. januar 2020 | 11:38

    A jel to kapetan drago, nije u emiratima i kataru da uzme onih 500 hiljada pride, izgleda se vratio praznih dzepova pa da se uvuce komentarom ocekujuci koju hiljadu da mu bace kao keru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA