Subotić je samotnjak, a doveli smo ga da bude lider: U Unionu očajni, Neven se ni sa kim ne druži!

Naš fudbaler prilično povučen u svlačionici Uniona

  • 12

Union Berlin je prošlog leta doveo Nevena Subotića sa namerom da ga pretvori u lidera ekipe, ali se to sa 31-godišnjim štoperom nije dogodilo.

Poznato je da je Subotić bio na vrhuncu karijere u Borusiji Dortmund, osvojio je dve titule i Kup, igrao finale Lige šampiona, sa Jirgenom Klopom doživeo je vrhunac i delovao je kao pojačanje od neprocenjivog značaja za ekipu koja je ušla u Bundesligu, to se nije dogodilo.

Pre svega, nisu sporne njegove partije, već nedostatak liderskih osobina. Direktor kluba Oliver Runert ga je najavio kao igrača "koji će predvoditi ekipu na terenu i van njega".

Bild prenosi aktuelne utiske iz kluba, pišući da se retko može čuti njegova reč i da deluje kao usamljenik.

- Voleli bismo da je malo glasniji i dominantniji - poručio je Runert.

Inače, poznato je da Neven Subotić atipičan fudbaler, trenutno posvećen humanitarnom radu u Africi, što mu je potpuno promenilo poglede na život i fudbal - potpuno se odrekao čak i luksuza koji mnogi fudbaleri vole.

- Koristim metro za prevoz, kao i hiljade građana Berlina svakog dana. Postoji mnogo stvari kojih sam se svesno odrekao u životu. Imao sam nekoliko automobila, kuću sa velikom baštom. Ali u jednom momentu sam shvatio da mi sve to smeta. Da je to zabluda. Prodao sam kuću i automobile i ta sloboda mi je sjajna. Sad mi je prednost da imam što manje toga. I od tada mogu slobodno da usmerim svoje misli ka mnogo važnijim stvarima.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан

    12. januar 2020 | 13:27

    Браво Невене Људино Браво Респект

  • maxmax

    12. januar 2020 | 13:42

    Zadnje vreme došlo, ako si dobar,pošten, gledaš svoja posla, baviš se humanitarnim radom ne valjaš. Dečko je za primer, pravi profesionalac, što bi naš narod rekao mogu samo da mu pljunu pod prozor.

  • sims

    12. januar 2020 | 18:41

    Nemogu da verujem,da neko piše zasto pomazes Africi a ne Banjaluci,pa tamo gde on pomaze je Luksuz popiti čašu vode dnevno,sa onim sto se koristi u Banjaluci za pranje Šoljica za Espresso sto se popije po kaficima 5 sela u Africi moze da prezivi a nemaju.Gledao sam reportazu na ZDF,on je sjajan Momak i definitivno je se odrekao svakog Luksuza da bi pomogao Deci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA