• 2

Bivši Lanetov saigrač se prisetio kako je Amerikanac bacio Srbina o zid u frci na poluvremenu

Dafur ispričao medijima u Belgiji trenutak

  • 2

Srpski fudbaler Milan Jovanović bio je perjanica Standarda iz Liježa između 2006. i 2010. godine, bio je to njegov najproduktivniji period karijere, koga se dobro seća i njegov tadašnji saigrač i nekadašnji belgijski reprezentativac Stiven Defur.

On se razgovoru za belgijske medije prisetio tih dana i otkrio napet detalj iz svlačionice u kojem su glavni akteri bili upravo Jovanović i saigrač, Amerikanac Oguči Onijevu.

- Milan Jovanović je jedan od najživopisnijih igrača sa kojima sam igrao. Zaista jedinstven lik. Imao je vrlo kratak fitilj. Ali dobro, niko nije savršen. Igrali smo protiv Lokerena tada, nije bio dobar rezultat po nas, a u jednom trenutku jedan od naših centralnih bekova poslao je loš pas ka "Jovi". Ovaj nije mogao da se smiri zbog toga ni u svlačionici - prisetio se Dafur, potom otkrio i šta se dešavalo u poluvremenu:

- "Jova" je odmah krenuo da kritikuje saigrača, ali se onda umešao naš "medved" Oguči Onijevu, zgrabio Jovanovića za vrat i bacio ga o zid. Potom se smireno okrenuo. Milan se zbog svog ispada izvinio hiljadu puta. Nervoza je prevladala. Oguči se potom obratio saigraču koji je pogrešio kod pasa "Ok, prijatelju". Nema problema. Nije "Jovina" greška. Molim te, nemoj da grešiš u dodavanju. Znate da se takve stvari dešavaju kada imate "usijane" glave u svlačionici - ispričao je Defur, koji trenutno igra u Atnverpenu.

Onijevu, čije su fizikalije bile zastrašujuće po privale, završio je karijeru 2018, a danas je angažovan u Orlandu kao sportski direktor.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Pit

    Lane, junak iz crtaća, kao i svi iz Bašte...

  • stefan

    u milanu je ibrahimovic sa ovim ogucijem brisao patos

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima