≫ 

Red fizikalije, pa red fudbala: Dekijev Italijan ne spušta ručnu

Zanimljiv prepodnevni trening crveno-belih na Kipru

  • 1
FK Crvena zvezda, Pripreme Kipar Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudberi Crvene zvezde odradili su u prepodnevnim časovima i četvrti trening na gradskom stadonu u Pafosu. Ovoga puta na meniju Dejana Stankovića našle su se vežbe snage, kao i mini-utakmice na gol više.

Crveno-beli su najpre imali neizostavnu aktivaciju kroz zagrevanje i rad sa kondicionim trenerom Federikom Panonćinijem. Posle toga usledile su vežbe snage u kombinaciji sa loptom, kao i specifične vežbe sa tegovima, loptama i elastičnim trakama koje su predstavljale fizički jak trening.

Zatim su prešli na ono što najviše vole - fudbal. Podeljeni u četiri ekipe, a u dve grupe, odradili su mini utakmice u kojima se igralo na gol više.

FK Crvena zvezda, Pripreme Kipar Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Pljuštali su golovi na sve četiri strane, a motivisano i ozbiljno su svi ušli u okršaje. Ekipa sa najboljom gol razlikom je pobedila, a u kojoj su igrali Stanković, Vulić, Pankov, Garsija, Rodić, Vukanović i Krstović.

Crveno-bele večeras očekuje još jedan trening.

Video: Dejan Stanković pokazao kako pimpluje i šutira na prvom treningu u Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    13. januar 2020 | 14:55

    Тако и треба! Можемо много, само треба да се ради. Не оспоравам рад Милојевића, али верујем да ћемо у будућности гледати другу Звезду.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA