Van la Para radio sklekove: Dejan Stanković "postrojavao" igrače Zvezde na treningu

Crveno-beli nastavljaju sa napornim radom na pripremama u Pafosu

  • 4
FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde naporno treniraju na pripremama u Pafosu. Posle dva dana sa po dva treninga, danas su izabranici Dejana Stankovića odradili jedan trening u prepodnevnim časovima.

Posle standardne aktivacije, neophodne za pripremu treninga, stručni štab je prvotimce Zvezde poslao na centar terena, gde su igrali popularnu ševu u kojoj su učestvovali svi fudbaleri. Osmesi i zadovoljstvo videli su se na licima igrača, pa je rad bio znatno lakši.

Zatim se prešlo na taktičko uigravanje, što je obradovalo Zvezdine igrače, jer je ponovo lopta bila u nogama.

FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

- Detaljan rad i objašnjavanje najsitnijih delova taktike, koju stručni štab na čelu da Dejanom Stankovićem želi da nametne, uveliko daje svoje obrise. Ozbiljno i fokusirano su pristupili naši fudbaleri koji su nešto više od pola sata upijali savete naših trenera - navodi se u tekstu na sajtu Zvezde.

FK Crvena zvezda Dejan Stanković komandovao na treningu; Foto: FK Crvena zvezda

U izveštaju teksta se zaključuje da se sve završilo osmehom i zadovoljstvom na licu igrača.

Na osnovu fotografija može se videti i da su pojedini fudbaleri, verovatno oni koji su bili manje uspešni u internim igrama na treningu, morali za kaznu da rade sklekove. Među njima su bili često kritikovani Radživ van la Para, kao i Milan Gajić, Nikola Krstović i još nekoliko fudbalera.

Fudbaleri Zvezde će u nastavku dana imati slobodno popodne da napune baterije i odmore za nove izazove, koji ih očekuju već od srede.

Podsetimo, Zvezda će na Kipru odigrati samo jednu utakmicu, koja će doći kao nagrada za kondicioni rad na Pafosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igz

    14. januar 2020 | 17:52

    Meni se cini da je on dobar igrac, samo mu treba vremena da se uklopi. Veci igraci od njega se nisu uklopili u neke klubove. Npr Sevcenko u Celzi. Po stilu mi deluje da ce biti odličan, videcete.

  • Boki

    14. januar 2020 | 14:05

    Ne znam, mozda i nije loš igrač, možda nije imao sreće. Ajde da vidimo šta će Deki reći za drugi deo priprema, oće li ga voditi ili ne.

  • Velka

    14. januar 2020 | 14:52

    Ovaj promasaj je jos tu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA