• 25

Savo Milošević: Odbili smo tri ponude za Sadika, poslednja je bila 10 miliona evra

Trener Partizana potvrdio pisanje Telegrafa

  • 25

Umar Sadik je najtraženiji fudbaler Partizana u ovom prelaznom roku, ali za sada rukovodstvo kluba odlučno u stavu da nigerijski napadač nije na prodaju i da se ponude ispod 15 miliona evra neće uopšte ni razmatrati.

Poslednja ponuda za visokog napadača stigla je iz Katara i glasila je 10 miliona evra, ali je i ona odbijena.

Trener Partizana Savo Milošević poručio je da je on lično odbio tri ponude za Sadika i da je to situacija koja je nekada bila nezamisliva u Humskoj.

- Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Malo smo pričali u stručnom štabu oko te situacije od sinoć. Malo deluje suludo kako ja i stručni štab ne želimo da uzmemo 10 miliona za jednog igrača, to je nekada bilo nezamislivo, ali sada je takva situacija. Kao što sam rekao da niko nije na prodaju, isto tako sam rekao da su svi na prodaju, ako dobijemo adekvatnu cenu za koju procenimo da je u ovom momentu nemoguće odbiti. Ja i moj stručni štab ćemo se uvek zalagati da ekipa uvek bude jači, ali isto tako ne možemo da izbrišemo interes kluba i opstanak kluba.

umar sadik

Umar Sadik; Foto: MN Press

Milošević je dodao da postoje milionske ponude za još neke igrače i da će stručni štab proceniti da li će ih prihvatiti.

- Nije samo Sadik u pitanju, ima još igrača za koje imamo milionske ponude. Mislimo i procenićemo da ukoliko neko od njih ode, da imamo dovoljno vremena do kraja prelaznog roka, ako već imamo novac, da eventualno neke igrače koje dovedemo platimo malo više, ali ćemo se brzo adaptirati na novu situaciju.

- Ne bih voleo da akcenat bude na ovoj temi na pripremama. Moraćete oko toga da pričate sa upravom kluba. Mogu da kažem da je moj lični utisak da ja nemam tu vrstu pritiska, jer sam odbio tri ponude za Sadika, jedna je bila 7 miliona evra, jedna osam, jedna 10. Niko me nije nazvao i rekao "Ajde čoveče, to su ipak ozbiljne cifre" - rekao je Savo Milošević.

Takođe, Milošević je istakao da ove priče oko miliona koji se vrte vezano za njegovo ime, neće uticati na Sadika i da je on dobro raspoložen i oran za rad u Turskoj.

- Ne verujem da to može da bude problem. Sa nim razgovaram na način da on tek treba da podiže svoju igru i da ima prostora za ozbiljan napredak. Ima istu volju, još veću nego kada je došao letos na pripreme u Sloveniji, tako da ne verujem da će sve ovo uticati negativno na njega. Imali smo sličnu situaciju za Strahinju Pavlovića, to je normalno u današnjem fudbalu - naglasio je trener Partizana.

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Komentari

  • Boki

    Mozda je Radnik iz Surdulice nudio 10 miliona dinara

  • Bojan

    Ko je pricao istinu, videce se kada bude stvarno prodat a klub zaradio 2-3 miliona...

  • Aco

    Bolji je fejsal mulić

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima