≫ 

Setijen: Juče sam šetao sa kravama, danas sam trener Barselone

Zvanično je predstavljen na Kamp Nou

  • 0
Spain Soccer Barcelona Setien Foto: Tanjug/AP

Setijen na mestu prvog trenera katalonskog kluba zamenio Ernesta Valverdea, koji je u ponedeljak uveče dobio otkaz posle dve i po godine rada.

- Želim da se zahvalim klubu na prilici koju mi je pružio. Ni u snovima nisam mogao da zamislim da ću da budem trener Barselone. Uzbuđen sam zbog izazova koji mi slede. Juče sam šetao sa kravama, sada sam trener Barselone i vodicu najbolje igrače sveta - rekao je Setjen na promociji.

Spain Soccer Barcelona Setien Foto: Tanjug/AP

On je ugovor sa katalonskim gigantom potpisao do kraja juna 2022. godine, a zahvalio svom prethodniku na tome što je ekipu doveo do prvog mesta u Primeri.

- Veoma sam emotivna osoba, ovo je vro emotivan dan za mene. Pokušaću da prenesem igračima entuzijazam i želju koje imam. Moja zelja je da osvojimo sve što možemo. U ovom klubu i ne može drugačije. Najbolji način da pobeđujemo je da igramo dobar fudbal. To se ne dešava uvek, ali moramo da se trudimo - zaključio je Setijen.

Video: Degenek o pritiscima sa kojima se suočavao Vladan Milojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA