≫ 

Salcburg prodao "krvnika" Milana Pavkova i desetostruko zaradio na njemu!

Hrvatski fudbaler Marin Pongračić prelazi u nemački Volfsburg za deset miliona evra, javlja Kiker

  • 1

Kontakata između Volfsburga i Salcburga je bilo i prošlog leta, o interesovanju Nemaca za 22-godišnjeg Hrvata pisalo i početkom januara, a posao je sada konačno dogovoren. Pongračić je dobio ugovor na četiri i po godine.

Pongračić će u Volfsburgu pojačati već dobru odbranu koja je primila samo 18 golova ove sezone. Ovaj transfer će mu odgovarati jer je kod Džesija Marša ove sezone odigrao samo sedam utakmica, pet u prvenstvu, jedan u Ligi šampiona i jedan u kupu.

Jerg Šmatke i Marsel Šefer, direktor i sportski direktor kluba su odlučili da je to dobar potez, konsultovali su se sa trenerom Oliverom Glasnerom i krenuli su u napad.

 

U međuvremenu je Sautempton, koji se interesovao za Pongračića prošlog leta, to interesovanje izgubio i Volfsburg je dobio igrača.

Inače, Pongračić je u Salcburg stigao za samo milion evra, tako da će ovaj klub na njemu zaraditi deset puta više novca od onoga što je platio Minhenu 1860 pre tri godine.

Pongračić je srpskoj javnosti poznat po tome što je u utakmici Salcburga i Crvene zvezde u Austriji, namerno nagazio špica Zvezde Milana Pavkova i tada nesvesno pokrenuo srpski tim ka izjednačenju i prolasku u Ligu šampiona.

Video: Marko Roze: Nije trebalo da me podsećaš na Salcburg - Zvezda!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    15. januar 2020 | 07:22

    Poznat je i po tome je sto je na levoj strani imao dva tacna i jedan kratki pas pored igraca c.zvezde dok je voz ulazio u stanicu koja je poznata kao veoma cista, a Pavkov je bas tad izlazio iz Lidla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA