≫ 

Pao dogovor Čelsija i Intera: Žiru ide kod Kontea da juri titulu!

Francuz spakovao kofere

  • 0

Francuski napadač Olivije Žiru (33) nastaviće karijeru u Interu, pošto je pronađen zajednički jezik sa Čelsijem u vezi sa transferom prvaka sveta u redove "neroazura".

Drugo je već Žiruov transfer u Inter "u igri", Čelsi nijednog trenutka nije pravio problem napadaču, međutim trebalo je pronaći dogovor oko visine obeštećenja pošto je tu bilo neslaganja dve strane. Inter je nudio najviše pet miliona, Čelsi je tražio sedam, a krajnji dogovor glasi da će italijanski klub isplatiti londonskom 4.5 miliona za Žirua, plus milion na bonuse.

Tako će Čelsi uspeti i da zaradi od prodaje francuskog fudbalera pošto mu ugovor ističe na leto.

Žiru se ove sezone nije previše naigrao kod Lamparda, upisao je sedam utakmica i samo jedan gol, pa je i bilo logično da promeni sredinu.

Sada će sa Interom jurišati na "Skudeto" pošto su "neroazuri" u tesnoj trci sa Juventusom na vrhu tabele.

Italijanski mediji prenose da je bivši napadač Arsenala dogovorio lične uslove sa Interom, potpisaće ugovor do juna 2020. godine, a narednih dana trebalo bi da se pojavi u Milanu na lekarskim pregledima.

Njegov transfer sačekaće prelazak Matea Politana u Romu u zamenu za Leonarda Spinacolu, što bi trebalo da se realizuje u sredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA