Transferi (15. januar): Dinamo prihvatio 30 miliona iz Serije A za Olma, Tobido konačno u Šalkeu

Hvala vam što ste bili uz naš poral i ostanite uz Telegraf do kraja januara

  • 3

Najvažnije vesti za 15. januar

 

*Dinamo je navodno prihvatio 30 miliona za Olma

*Žan-Kler Tobido je i zvanično novi igrač Šalkea! Barsi ide 1.5 miliona do juna, a zatim i još 25

*Mesi učestvuje u transferu Martineza teškom 111 miliona

* Mančester junajted bi sada Markosa Ljorentea

* Stanislav Lobotka je prešao iz Selte u Napoli

* Real je kupio Donija Van de Beka za 55 miliona evra

* Ajntraht razmišlja da pozajmi Dejana Joveljića

* Irski golman Daren Rendolf prešao je u Vest Hem

* Barselona je kupila još jednog Brazilca i to vezistu od 11 miliona evra

* Žedson Fernandeš je potpisao za Totenhem

* Milan se vratio po Nemanju Matića

Partizan je dobio ogromnu ponudu za Filipa Stevanovića tešku čak 15 miliona evra

Blog Uživo:

 

23.00 - KRAJ DANA! Hvala vam što ste bili iz Telegraf Sport!

22.53 - Amat Ndiaje, napadač Hetafea, nalazi se na meti Aston Vile koja traži rešenje u navali kako bi ostali u Premijer ligi. Navodno su spremni da daju 13 miliona funti.

22.37 - Arturo Vidal nije na prodaju, tvrdi katalonski Sport! Pomenuti medij navodi da je novi trener Kike Setjen tako odlučio.

22.15 - Kšištof Pjontek je u sredu veče dao gol za Milan u Kupu i ne bi bilo iznenađenje da je baš on ''pogurao'' Sevilju da se uključi u trku sa Totenhemom za njegov potpis. Italijanski mediji navode da Španci hoće pozajmicu do kraja leta, uz opciju kupovine za 30 miliona evra.

Italy Soccer Italian Cup

Pjontek je na meti Sevilje Foto: Tanjug/AP

22.03 -Balu Tibla, krilni napadač B tima Barselone, prešao je u Montreal, ali uslovi transfera nisu otkriveni.

21.51 - Rodrigez ipak ide u Fenerbahče! Turci su odlučili da prihvate uslov Milana koji želi samo da proda igrača, ne i da ga pozajmi. Doduše, Rodrigez će biti pozajmljen do juna, ali će fener potom platiti pet miliona.

21.46 - Nije transfer, ali je svakako bitna vest za transfere! Žorž Mendeš, najmoćniji fudbalski menadžer, viđen je u loži Old Traforda na meču između Junajteda i Vulverhemptona. Da li to znači da će se transfer Bruna Fernandeša iz Sportinga finalizirati?

21.24 - Mančester Siti je doveo tinejdžera Lestera Kamrona Gbadeba! Ima 17 godina i igra u odbrani.

21.13 - RMC Sport javlja da je Arsenal otpočeo pregovore sa defanzivcem PSŽ-a Lajvinom Kurzavom. Pomenuti igrač ima još šest meseci ugovora sa Svecima što Arteta želi da iskoristi. Spreman je da mu ponudi petogodišnji ugovor.

20.48 - Milan je odbio ponudu Fenerbahčea da pozajmi Rikarda Rodrigeza, jer žele samo da ga prodaju. Takođe, i PSV prati situaciju oko Švajcarca.

20.34 - Dani Olmo ide u Milan? Sportske novosti tvrde da su Rosoneri ponudili 30 miliona evra Dinamu koji je istu prihvatio. Sada se navodno samo očekuje potvrda transfera.

20.26 - ZVANIČNO! Žan-Kler Tobido je promovisan kao novi defanzivac Šalkea! Barselona će na ime pozajmice do juna inkasirati 1.5 milina evra, dok će posle leta Nemci platiti još 25 miliona u pet rata.

 

20.11 - Džo Alen bi mogao da se vrati u Premijer ligu! Vezista Stouka nalazi se na meti Vest Hema koji je spreman da ponudi pet miliona evra za nekadašnjeg igrača Liverpula. Ipak, teško će to prihvatiti Stouk koji traži više.

19.46 - Iako se pominjalo da bi Miloš Veljković mogao da napusti Verder u januaru, iz tog kluba stiže drugačija izjava:

- Ne želimo da prodamo nijednog igrača u ovom prelaznom roku. Posebno ne Miloša. On je izuzetno važan za naš tim, što se videlo i tokom jeseni kada se oporavio od povrede. Budite uvereni da će on ostati važan Verderov igrač i u drugom delu sezone -rekao je sportski direktor Verdera Frank Bauman.

Miloš Veljković

Verder ne želi da se odrekne Veljkovića Foto: Marko Jovanović

19.31 - Vesti iz Indije: Tamošnji Nortist Junajted potpisao je iskusnog Irca Endija Keoha! Za nacionalni tim Republike Irske igrao je 30 puta i stiže iz Al Kadšiaha za koji je na 122 meča postigao 55 golova.

19.18 - Izraelac Beram Kajal vratio se sa pozajmice iz Čarltona u Brajton! Kajal je imao ugovor do kraja sezone, ali će zbog povrede pauzirati veći deo sezone i Čarltonu takav igrač nije potreban.

19.06 - Aston Vila razmišlja da na pozajmicu angažuje napadača Lestera Islama Slimanija.

19.02 - Vezista Fulama Luka de la Tore nalazi se na meti Đurgardena! Pomenuti igrač je upisao jedan meč za nacionalni tim SAD, dok za prvi tim Fulama još nije debitovao.

18.45 - Vesti iz BiH: Sarajevo je produžilo ugovore sa Halidom Šabanovićem i Harisom Handžićem, kao i sa Dušanom Hodžićem koji se obavezao na vernost do leta 2021. godine.

18.30 - Već smo pislai o tome da se Barselona sprema da ponudi Interu 111 miliona za Lautara Martineza, a sada nam iz Španije stiće vest da je u celi transfer uključen i Lionel Mesi! Navodno, Mesijev zadatak će biti da obavi razgovor sa sunarodnikom i da pokuša da ga ubedi da je za njega najboje da stigne na Nou Kamp.

Podsetimo, Barsa trenutno traži napadača zbog povrede Luisa Suareza.

18.20 - Lukas Podolski je napustio Visel Kobe i u nastavku sezone će igrati u maleziji za Jahor Darul Tazim.

18.15 - Čelsijev vezista Konor Galaher priključio se Svonsiju do kraja sezone kao pozajmljen igrač. Ranije smo javili da je dogovor postignut, evo i potvrde:

 

18.10 - Hetafeov Đene Dakonam nalazi se na meti Totenhema i Arsenala, tvrdi ''San''.

17.54 - Manuel Nojer u Juventusu? Spekuliše se da bi mogao da ode iz Bajerna, ukoliko klub reši da potpuno poverenje ukaže Aleksanderu Nibelu, novom momku, 23-godišnjem golmanu Šalkea. Tako nešto je ipak moguće tek na leto, ali treba imati u vidu i nedavnu izjavu Nojera da neće nikom prepustiti jedinicu Bajerna i da bi mogao da potpiše novi ugovor. Pitanje je samo kako će Bajern balansirati sa zadovoljstvom ambioznog i prekaljenog golmana. Nibel je potpisao na pet godina i sada je sve na upravi i stručnom štabu, koji mora da donese odluku o prioritetu.

Joakim Lev je već napao Nibela zbog odluke da ode u Bajern, gde Nojer nema nameru da prepušta bilo kome mesto, pa strahuje da će talenat stagnirati.

17.50 - Poznato je da je Kilijan Embape pik Liverpula, a transfer je moguć na leto! Francuski novinar Žulijen Lorens najavio je da je moguć rastanak na kraju sezone: Bolno mi je da to kažem, ali postoji velika šansa da do toga dođe. PSŽ pritiska opasno Embapea da potpiše novi ugovor, žele da ga zadrže bar na još jednu godinu. Ali, on bi mogao da ode već na leto.

17.33 - Barselona neće tražiti brzu zamenu za Luisa Suareza! Prošlogodišnji kiks sa Kevinom Prinsom Boatengom i dalje peče Katalonce, pa je odlučeno da se ne žuri. Boateng je odigrao samo četiri meča bez pogotka za šest meseci pozajmice, a novi šef Kike Setijen će reagovati samo ako se svi u klubu uvere da će novi igrač moći brzo da se uklopi i adektvano odgovori zahtevima u prvom timu.

17.30 - Čelsi je objavio odlazak Galagera u Svonsi:

 

17.19 - Vezista Brajtona Beram Kajal se vratio u klub posle pozajmice Čarltonu. Izraelac je nedavno imao operaciju, ali će uskoro biti spreman za povratak na teren. Ipak, očekuje se da ga Brajton pošalje na novu pozajmicu.

17.06 - Trener Arsenala Mikel Arteta odbacio je glasine da želi Džona Stounsa iz Mančester sitija.

- Ne, ni trunke istine nema u tome - poručio je Arteta, koji je sa Stounsom sarađivao dok je bio pomoćnik Pepa Gvardiole.

16.49 - Aston Vila bi da vrati Kristijana Bentekea u Birmingem ove zime, ali je njegova monstruozna plata od pola miliona evra mesečno (!) velika prepreka.

16.43 - PROPALO! Napadač Porta Ze Luiš ipak neće preći u Totenhem. Pevci nisu uspeli da mu izdejstvuju radnu dozvolu pa će se okrenuti drugim napadačkim opcijama.  

16.36 - Njukasl pokušava na sve načine da se pojača, a meta je prvotimac Brage Rikardo Orta.

16.25 - Uprkos interesovanju Čelsija i Mančester Junajteda čuveni gazda Liona Žan Mišel Ola je poručio da Musa Dembele nije na prodaju i da nema šanse da napusti Francusku ove zime.

16.18 - Midlzbro će nakon prelaska golmana Rendolfa u Vest Hem dovesti Dejana Stojanovića, makedonskog reprezentativca koji brani za švajcarski Sent Galen.

16.10 - Srpski napadač Đorđe Despotović napustiće Orenburg i preći u redove Sočija direktnog rivala za opstanak u Rusiji.

16.01 - Krilni napadač Mančester Sitija Ivan Poveda trebalo bi sutra da bude promovisan kao pojačanje Lidsa u borbi za Premijer ligu. Sasuolo i Verona su ga takođe tražili ove zime, ali se momku ne ide iz Engleske. 

15.53 - Zaboravljeni napadač Selte Klaudio Bove preseliće se u redove Deportiva iz La Korunje. On će potpisati ugovor na šest meseci uz opciju produžetka za još godinu ukoliko Depor opstane u Segundi.

15.41 - Mančester junajted bi mogao da reši problem veziste dovođenjem Markosa Ljorentea iz Atletiko Madrida. Crveni đavoli gubre strpljenje sa Sportingom koji zateže oko Bruna Fernandeša pa im nekadašnji fudbaler Reala dođe kao idealna opcija, piše lokalni Mančester Ivning Njuz.

15.25 - Sportski direktor Intera Pjero Auzilio otputovao je u London sa dva zadataka - da finišira transfer Olivijea Žirua i ubrza posao sa Totenhemom i Kristijanom Eriksenom, javlja Fabricio Romano.

15.12 - ZVANIČNO: Stanislav Lobotka je novi fudbaler Napolija. Stigao je iz Selte za 20 miliona evra plus 5 miliona bonusa i potpisao ugovor na četiri sezone.

 

15.00 - Urugvajac Edinson Kavani odlučio je da štrajkuje i ne želi da igra za Pari Sen Žermen sve do kraja januara dok ne sazna da li će ga Sveci pusiti u Atletiko iz Madrida ili ne. Podsetimo, Jorgandžije imaju dogovor s njim za sledeće leto kad mu istekne ugovor, ali ga žele već sada.

14.45 - Nakon odlaska Spinacole u Inter, Roma mora da nađe novog levog beka kao alternativu za Kolarova, a izbor je pao Švajcarca Lorija Benita (27) koji nastupa za Sent Etjen.

14.35 - Hanover mora pod hitno da pronađe novog golmana, a želja je Jakob Busk (26) iz Union Berlina koji nema prostora da se dokaže u Bundesligi.

14.26 - ZVANIČNO! Brazilski levi bek Luan Kandido napustio je Lajpcig i preselio se u brazilsku filijalu Red Bul Bragantino.

14.18 -  Fiorentina je odlučila da pusti brazilskog napadača Pedra samo nekoliko meseci otkako ga je dovela za 10 miliona evra iz Fluminenzea. On će se preseliti u redove šampiona Južne Amerike Flamenga na pozajmicu s pravom otkupa za 13 miliona evra.

13.58 - Nakon holandskih koji su u tome pisali juče, oglasili su se i madridski mediji koji tvrde da je Doni Van de Bek novi fudbaler Reala iz Madrida. Holandski reprezentativac stiže na leto iz Ajaksa u transferu teškom čak 55 miliona evra.

13.52 - Milan razmišlja da vrati urugvajskog levog beka Dijega Laksalta sa pozajmice iz Đenove. Rosonerima je potreban da popuni rupu ukoliko Švajcarac Rikardo Rodrigez pređe u PSV Ajndhoven kako se najavljuje.

13.47 - ZVANIČNO! Nekadašnji levi bek Juventusa i Štutgarta Kristijan Molinaro poptisao je ugovor sa drugoligašem Venecijom.

 

13.40 - Hoće li Pari Sen Žermen probati da ukrade Kristijana Erksena Interu do kraja prelaznog roka? Deli Miror piše da su Sveci spremni da se umešaju u transfer vredan 20 miliona evra, bez obzira što je Danac već rekao "da" Italijanima.

13.28 - Dejli Ekspres ne važi za pozudan izvor kada su transferi u pitanju, ali ima zanimljivu vest koju sigurno treba notirati. Čelsi je pokušao da kupi vezistu Reala iz Madrida Iska Alarkona, ponudio oko 47 miliona funti, što je Florentino Perez glatko odbio. 

13.25 - Imamo i najnovije informacije iz Portugalije vezane za Bruna Fernandeša i Mančester junajted. Portugalac sigurno stiže na Old Traford, ali tek od seledećeg ponedeljka, nakon velikog lisabonskog derbija između Sportinga i Benfike koji se igra u petak.

 

13.05 - ZVANIČNO! Iskusni holandski golman Kenet Vermer (34) napustio je Fejenord i pojačao američkog MLS ligaša Los Anđeles FC.

 

12.58 - Levi bek Remsa Hasan Kamara rekao je Lekipu da se nada da će ga klub pustiti do kraja meseca u Englesku pošto ima ponude Bornmuta i Votforda.

12.53 - DOGOVORENO! Kolumbijski defanzivac Žeison Muriljo definitivno je dobio ponudu Galatasaraja i prelazi u Seltu iz Viga. On će najpre stići na pozajmicu iz Valensije u čijem je vlasništvu, a o permanentnom transferu će se pregovarati sledećeg leta. Muriljo je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Sampdoriji, ali se nije proslavio.

12.45 - Napoli traži novog levog beka, a ideja Đenara Gatuza je da dovede Artura Masuakua iz Vest Hema koji je procenjen na 10 miliona evra.

12.38 - Da li će Dejan Joveljić napustiti Frankfurt ove zime? Lokalni Frankfurter Algemajne piše da je mladi Srbin poslednji u redu za poziciju startera u Ajntrahtu (ispred njega su Bas Dost, Pasijensija i Andre Silva) i da će mu pozicija biti dodatno ugrožena ukoliko i Brun Larsen iz Borusije stigne ove zime. Videćemo i da li će Ajntraht da pozajmi Joveljića nekome...

12.32 - Olivije Žiru bi za vikend trebalo da stigne u Milano na promociju u dresu Intera, iako mu Čelsi još nije dao zeleno svetlo za transfer. Agent Francuza sutra stiže u Italiju da završi posao po kojem će Plavcima pripasti 6,5 miliona evra i bonusi dok Žirua čeka ugovor na dve i po godine.

12.20 - Ajntraht iz Frankfurta kojeg očekuje borba za opstanak u Bundesligi kontaktirao je Borusiju iz Dortmunda sa željom da pozajmi Jakoba Brun Larsena do kraja sezone. Talentovani Danac nema minutažu u jakoj konkurenciji u napadu Milionera pa bi mu odlazak u drugu sredinu sigurno prijao.

12.15 - ZVANIČNO! Iskusni vezista Žerom Gondorf napustio je Frajburg i vratio se u Karlsrue na 18-mesečnu pozajmicu s pravom otkupa.

12.07 - Bajern definitivno nije više zainteresovan za Tima Vernera. Sportski direktor Hasan Salihamidžić kaže da Nemac ne odgovara trenutnom sitemu igre Bavaraca...

12.00 - ZVANIČNO! Vest Hem je konačno kompletirao dolazak iskusnog irskog golmana Darena Rendolfa iz Midlzbroa za 5 miliona evra.

 

11.51 - ZVANIČNO! Mladi vezista Čelsija Konor Galaher preselio se na pozajmicu u Svonsi. 

11.44 - Španski Mudo Deportivo je objavio da je Liverpul završio zimski prelazni rok dovođenjem Japanca Minamina iz Salcburga, ali da pravu transfer bombu sprema za leto. Biće to dolazak supertalentovanog Nemca Kaija Haverca iz Bajer Leverkuzena za kojeg će izdvojiti čak 125 miliona evra. Barselona i Bajern takođe žele reprezentativca Nemačke, ali je Liverpul mnogo izdašniji.

11.36 - Mateo Politano je u Rimu, a Leonardo Spinacola u Milanu, gde će danas proći lekarske preglede i potpisati ugovore sa Romom, odnosno Interom.

11.30 - Bajern nastavlja potragu za novim desnim bekom, a posle Žoaoa Kansela kojeg Mančester Siti ne pušta nigde, okreću se ka Parizu i iskusnom Tomi Menijeu koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Pari Sen Žermenom.

11.25 - Iskusni Belgijanac Jan Vertongen se nada da će mu Totenhem ponuditi uskoro novi ugovor pošto mu stari ističe u junu. Situaciju pažljivo prate Ajaks i Bajer iz Leverkuzena, koji žele da ga dovedu za džabe sledećeg leta.

11.17 - Mikael Arteta ima pakleni plan za leto, a on se zove Džejms Medison. Sjajni Englez je eksplodirao u Lesteru ove sezone pa će papreno da ih košta, ali se sigurno isplati dati i 80 miliona evra za takvog igrača. Arteta se navodno poverio prijateljima da će Medison biti glavna letnja meta Tobdžija.

11.06 - Iako je postojala obostrana želja za razlazom Džerom Boateng ostaje u Bajernu do leta. Nijedan od zainteresovanih klubova (Arsenal, Mančester junajted) ne može da preuzme na sebe obavezu da mu isplaćuje ogromnu platu koju ima u Minhenu - 12 miliona evra bruto po sezoni.

11.00 - ZVANIČNO! Nekadašnji vezista Derbi Kauntija Timi Elšnik (21) prešao je u Olimpiju iz Ljubljane. Mladi Slovenac koji je kao klinac otišao u Englesku vratio se u domovinu s namerom da oživi karijeru.

10.56 - Uprkos velikom interesovanju, Salcburg nema nameru da se odrekne Korejca Hvang He Čana u ovom prelaznom roku. Lion je bio jedan od najozbiljnijih kandidata da ga dovede, ali je sportski direktor austrijskog šampiona poručio da ga ne puštaju ni za 40 miliona evra.

10.48 - ZVANIČNO! Napadač Anderson Nangbo prešao je iz Red Bul Salcburga u belgijski Genk.

10.40 - ZVANIČNO! Mladi golman Reala iz Madrida Andrej Lunin (20) preselio se na šestomesečnu pozajmicu u Ovijedo. Ukrajinac je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Valjadolidu gde je zabeležio samo jedan meč.

 

10.33 - Šalke će tokom današenjeg dana realizovati transfer mladog štopera Barselone Žan Klera Todiboa na pozajmicu s pravom otkupa na leto. Katalonci će istovremeno u posao ubaciti i klauzulu o ponovnom otkupu, za svaki slučaj.

10.26 - Gotovo svi brazilski mediji objavili su da je talentovani vezista Palmeirasa Mateus Fernadeš (21) prešao u Barselonu za 11 miliona evra. Nema prelaznog roka, a da Katlaonci ne dovedu nekog Karioku...

10.19 - Marokanac Sofijan Amrabat nalazi se na izlaznim vratima Helas Verone posle odlične jeseni, a Fiorentina je ozbiljno zainteresovana. Međutim, da bi ga dovela na kraju moraće da izjednači ponudu Napolija od 18 miliona evra koja je već prihvaćena na Bentegodiju.

10.12 - Zanimljivo da je sve na prodaju u Milanu ove zime i da Rosoneri za sve igrače traže isto obeštećenje - 30 miliona evra. Pored Susa, San Siro bi lako mogli da napuste i Kesi, Pjontek i Semi Kasteljeho. Potpuna rasprodaja u posrnulom velikanu.

10.07 - Atletiko iz Madrida i Sevilja pokazuju najozbiljnije interesovanje za krilnog napadača Milana Susa. Valensija i Hetafe takođe su ga želeli početkom januara, ali su se sada na čelu izdvojili najozbiljniji klubovi koji su spremni da ponude 30 miliona evra.

10.00 - ZVANIČNO! Žedson Fernadeš u dresu Totenhema. Mladi vezista je stigao na 18-mesečnu pozajmicu iz Benfike (5 miliona evra) uz obavezan otkup za 45 miliona. Dakle, novi skupocen posao sa odloženim plaćanjem kako bi se prevario finansijski fer-plej.

 

09.55 - Inter je spreman da ponudi solidnu minutažu mladom Holanđaninu Tahitu Čongu koji se polako probija ka prvom timu Mančester junajteda. Predstavnici Neroazura već su pričali s njegovim agentom i nude mu pozajmicu na šest meseci.

09.48 - ODBIJENO! Kontroverzni gazda Steaue Điđi Bekali odbacio je 15 miliona evra tešku ponudu Rome za napadača Denisa Mana. Rumunski vleikan traži 20 miliona za novopečenog reprezentativca kojeg prati i Sevilja.

09.43 - Nemački Skaj piše da Pol Pogba definitivno napušta Mančester junajted na leto. Njegov menadžer Mino Rajola već je u pregovorima sa Realom i Juventusom, a engleski velikan ne želi da ga se odrekne u januaru jer na tržištu ne postoje adekvatne zamene.

09.35 - Ukoliko Nemanja Matić dođe ovog meseca na San Siro, to znači i odlazak Franka Kesija. Britanski San piše da je Arsenal ozbiljno zainteresovan za vezistu iz Obale Slonovače, ali je pitanje šta će im kada na sredini Tobdžija vlada ogromna gužva koju prave Toreira, Genduzi, Džaka...

09.27 - ODBIJENO! Napoli je odbacio 10 miliona evra tešku ponudu Votforda za desnog beka Elseida Hisaja. Radi se o fudbaleru kojem su povrede uništile dobru karijeru koju je imao pred sobom, a svojevremeno je i Pep Gvardiola pokušao da ga dovede u Mančester Siti.

09.20 - Milan se vratio po Nemanju Matića. Gazeta delo Sport piše da su Rosoneri pokrenuli novi set pregovora sa namerom da dovedu Srbina na San Siro do kraja januara.

09.15 - ZVANIČNO! Španski napadač Rafa Mir (22) napustio je Vulverhempton i prešao na pozajmicu u Uesku.

 

09.10 - Izgleda da je Totenhem pronašao zamenu Hariju Kejnu. Engleskog golgetera na proleće će "izigravati" Ze Luiš, napadač rodom sa Zelenortskih ostrva koji se nije snašao u Portu u prvom delu sezone. Portugalski Rekord piše da je sve dogovoreno i da će nekadašnji napadač Spartaka iz Moskve stići na pozajmicu u London čim dobije radnu dozvolu.

 

09.06Kristijan Eriksen je sve bliži prelasku u Inter. Neroazuri će dobiti fudbalera svetske klase po bagatelnoj ceni (do 20 miliona evra, pošto mu ističe uguvor na leto), a Žoze Murinjo sinoć kao da se oprostio od Danca posle utakmice FA Kupa s Midlzbrom.

- Igrao je dobro, vrlo profesionalno, što sam i očekivao od njega. Ukoliko odluči da ode mislim da će otići čistog obraza jer je sve dao za ovaj tim - rekao je Žoze.

09.00 - Jutro otvaramo ekskluzivom Telegrafa: Partizan je dobio ogromnu ponudu za Filipa Stevanovića tešku čak 15 miliona evra.

Samo tri dana posle spektakla u Parizu (3:3) Monako i PSŽ večeras (21.00) opet igraju u Ligi 1, i to zaostalu utakmicu. Parižani jesu dominantni u Francuskoj, ali im je Marselj „došao“ na pet bodova zaostatka i više ne mogu da budu opušteni. Kec u Monte Karlu je čak 5,80, dvojka 1,50, a iks 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc bgd

    15. januar 2020 | 23:15

    Dinamo španskog reprezentativca prodaje za 30 miliona Milanu, a Partizanu malo 15 za Stevanovića, koji ima 20 utakmica u prvom timu. Ljudi ako daju koji milion više dobro, ako ne prodajte ga i za 15 samo ubacite procente od prodaje. Mnogi dokazani su odlazili za duplo manji novac, nemoj da posle bude trebalo je da se proda. Da podsetim Živković je otišao za "-3 miliona". Uz 15 miliona od Stevanovića, Partizan bi sklopio 25 miliona ove zime, za taj novac bi mogli da se dovedu i desni bek i štoper i napadač i zadnji vezni i Leonardo. Ne može se igrati sa jednim desnim bekom, koji pritom sam kaže da je bolji štoper nego bek. Morate da dovedete još jednog desnog beka koji će kada ode Miletić da bude u startnoj postavi. Ostojiću novi ugovor, dovedite više tog štopera koji će da zameni Pavlovića. Momčilović i Knežević moraju da dobiju šansu na proleće u prvom timu, da bismo imali uvek alternativu u veznom redu. Bilo bi lepo da dođu Docić ili Stojanović iz Čukaričkog. I taj napadač kad će više?

  • Ja bre

    15. januar 2020 | 22:21

    Jel zamenili mesta nasi treneri u ping-pong ligi?Msm jel otisao Kosanović u Spartak,Lalatović u Čukarički itd....Izgleda da jos nisu napravili krug

  • Bljak

    15. januar 2020 | 19:23

    Koja debilana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA