≫ 

Milan poslao ponudu za Nemanju Matića

Ipak, realnije je da transfer bude realizovan na leto...

  • 1
Nemanja Matić Foto: Guliver/Paul Kane/Getty Images

Milan se vratio po Nemanju Matića! Srpski internacionalac koji je zabeležio samo 12 nastupa za Mančester junajted u svim takmičenjima ove sezone ušao je u poslednjih šest meseci ugovora što znači da može da pregovara sa zainteresovanim klubovima oko letnjeg transfera za džabe.

Međutim, ugledna Gazeta delo Sport je objavila da je slavni klub sa San Sira ozbiljno zainteresovan da dovede Srbina već u januaru, iako ima ozbiljnu konkurenciju iz Španije i SAD-a.

Pored Rosonera, Atletiko iz Madrida i Čikago Fajer su takođe zainteresovani za Nemanju Matića, pa je neizvesno da li je klub sa Old Traforda spreman da ga pusti odmah u ovom prelaznom roku nakon što je vezao nekoliko nastupa u prvom timu kod Olea Gunara Solskjera.

Zato je, piše Gazeta, možda realnije da Nemanja Matić sačeka leto kako bi napustio Englesku, a to bi mu bilo i finansijski isplativije jer bi pokupio sigurno mnogo unosniji bonus za potpis. Rosoneri su poslali inicijalnu ponudu, sada se čeka odgovor iz Engleske.

Podsetimo, i gradski rival Rosonera Inter je svojevremeno pokazivao interesovanje za srpskog repreznetativca, ali je ono očigledno prestalo dolaskom Antonija Kontea i novog rukovodstva na čelo Neroazura.

U svakom slučaju, bliži se kraj sjajne avanture momka sa Uba na Ostrvu gde je za osam godina osvojio tri Premijer lige i po jedan Liga i FA kup Engleske.

Video: Ronaldo izašao da pozdravi Matića

Samo tri dana posle spektakla u Parizu (3:3) Monako i PSŽ večeras (21.00) opet igraju u Ligi 1, i to zaostalu utakmicu. Parižani jesu dominantni u Francuskoj, ali im je Marselj „došao“ na pet bodova zaostatka i više ne mogu da budu opušteni. Kec u Monte Karlu je čak 5,80, dvojka 1,50, a iks 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA