≫ 

Nije opasno: Mitrović pauzira dve i po nedelje

"Moramo da naučimo da igramo i bez njega", poručuje trener Fulama

  • 1
Aleksandar Mitrovic i Rajan Sesenjon, Fulam Foto: Guliver/Getty Images/Marc Atkins

Izgledalo je ozbiljno, strahovali su u Fulamu da bi Aleksandar Mitrović mogao i duže da pauzira, ali to neće biti slučaj. Trener Kolibara Skot Parker saopštio je danas da je Srbin povredio ligamente skočnog zgloba i da će pauzirati dve do tri nedelje.

- Nije idealno kada vam se povredi glavni strelac u timu. Istegao je ligamente skočnog zgloba. Kada vidite da vam se ključni fudbaleri povređuju, nije prijatno, ali zato morate da imate spreman kompletan tim. Bio sam nervozan odmah posle utakmice sa Halom, posebno jer je Mitro napustio stadion sa specijalnom čizmom. Bio je na skeneru i kako su mi rekli pauziraće dve ili tri nedelje. Nadamo se da će za to vremebiti sve u redu. Radi se o robustnom napadaču koji se ne povređuje često, ali moramo da naučimo da igramo i bez njega - istakao je Parker.

Ukoliko to bude slučaj vodeći strelac Čempionšipa (18 golova) će propustiti duele sa Midlzbrom, Čarltonom i Hadersfildom u ligi, kao i okršaj protiv Manečster Sitija u FA kupu.

Video: Da li Mitrović ima pravu konkurenciju u reprezentaciji? Evo šta kaže naš najbolji golgeter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA