≫ 

Žander stegao pesnicu i poslao misterioznu poruku: Progon, nepravda, ali...

Fudbaler Zvezde se sve češće oglašava putem društvenih mreža

  • 15
Žander Foto: Instagram.com/janderribeirosantana

Fudbaleri Crvene zvezde od ponedeljka su na Kipru u Pafosu, gde rade na kondicionoj pripremi pred drugu fazu priprema u Turskoj, gde će odigrati veći broj utakmica.

Dejan Stanković na raspolaganju na Kipru ima 29 fudbalera, a tamo nije poveo Žandera i Kanjasa, koje je klub faktički otpisao prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Upravo Žander je poslednjih dana izuzetno aktivan na društvenim mrežama. Iako navijači ne mogu da mu oproste kiks protiv Olimpijakosa koji je izbacio Zvezdu iz Evrope, koji je posebno pod lupom zbog više njegovih sumnjivih poteza u svega 10 minuta na terenu, Brazilac pokušava da porukama na Instagramu umanji gnev Delija.

Pisao je i na srpskom jeziku kako je odlučan da ostane i da se bori za titulu, zatim je imao smrtni slučaj u porodici koji ga je pogodio, a sada je objavio misterioznu poruku u kojoj navodi nepravdu i progon, očigledno aludirajući na to što nije poveden na pripreme sa ekipom.

Žander Foto: Instagram.com/janderribeirosantana

- Progon, nepravda... ništa od ovoga ne može odvratiti onoga ko je pravedan. Jer i onaj koji je iznad nas je proganjan i doživljavao je nepravdu, ali je nastavljao sa svojim radom, jer je imao veći cilj. Neka tako bude - napisao je Žander na Instagramu.

Prema određenim pisanjima kiparskih medija, za Žandera je zainteresovan APOEL.

Video: Sve greške Žandera protiv Olimpijakosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk

    16. januar 2020 | 11:03

    Podrska od Srba iz Crne Gore

  • Nesa

    16. januar 2020 | 11:08

    Zasto niko ne kritikuje Tomanea za promaseni penal?? Nije Zander kriv.!! Kriv je Tomane.

  • batko

    16. januar 2020 | 12:03

    Nisi ti jedini krivac! Najpre onaj ko te je doveo! Zatim, Milijevic sto te je uveo u igru, a zna se da si tempirana bomba, sa misli milion grešaka u odbrani na svakoj utakmici koju si odigrao! Idi, čim pre, ne bulazni vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA