≫ 

Zvezda pregovara sa igračem koji je Partizanu bio skup: "Borba" crveno-belih za potpis veziste!

Iskusni Seku Sanogo, trenutno član Al Itihada, velika je želja srpskog šampiona

  • 28
Seku Sanogo Sanogo (drugi s desne strane) iz vremena kada je igrao za Jang Bojs Printskrin: Instagram/sanogo_sekou_junior

Iako su na prozivci istakli da dolazaka ove zime najverovatnije neće biti, čelnici Crvene zvezde trenutno su u ozbiljnim pregovorima oko dovođenja defanzivnog veziste već u januaru!

Telegraf saznaje da je u pitanju Seku Sanogo, nekadašnji fudbaler Lozane, Tuna i Jang Bojsa, koji trenutno nastupa za Al Itihad.

Iako na Transfermarktu piše da je slobodan igrač, Sanogo je još vezan za klub za koji nastupa i srpski napadač Aleksandar Prijović. Upravo se desno od njega (broj 35) na slici ispod Sanogo nalazi:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sanogo Sekou Junior (@sanogo_sekou_junior) on

Sanogo je bio interesantan i Partizanu koji je planirao da ga dovede ukoliko Aleksandar Šćekić napusti klub. Međutim, crno-beli su zbog prevelike cene odustali od potencijalnog transfera.

Skup je vezista iz Obale Slonovače i Zvezdi koja trenutno pokušava da dogovori pozajmicu iskusnog 30-godišnjeg Sanoga koji bez problema može da pokrije i pozicije centralnog i ofanzivnog veziste. Nešto slično kao što to Natho radi u Partizanu.

Osim eventualnog transfera, najveći problem za Zvezdu i Partizan je plata koju Sanogo ima u Saudijskoj Arabiji i koju večiti ni u ludilu ne mogu da isprate. Podsetimo, on je u Džedu stigao za sumu od pet miliona koliko je Al Itihad platio Jang Bojsu u januaru prošle godine.

Pomenimo i to da je za Sanogov potpis zainteresovana i  turska Malatija.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racki

    16. januar 2020 | 20:29

    A sto u zadnje vreme igrac koga je hteo partizan zeli i zvezda i obrnuto..to znaci da jedni isti ljudi guraju igrace zvezdi i partizanu.

  • ocavli mladic

    16. januar 2020 | 19:36

    mlad je 31 god..terza podmladjuje ekipu..

  • Zoki Koki

    16. januar 2020 | 19:46

    Takav profil igraca Zvezdi nedostaje, jednostavno mora da se dovede da pravi razliku . Ali ako Terzi ponude jos jedno krilo, naravno kombinacija eto nama jos jedan Van La Para .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA