≫ 

Smejao se policiji u lice dok su ga hapsili: Bratanac Vladana Milojevića pozirao sa lisicama!

Nije delovao uopšte utučeno Milojević

  • 12
Stefan Milojević

Foto: Twitter.com

Bratanac Vladana Milojevića, Stefan, uhapšen je na Majorci zbog akcije policije u borbi protiv organizovanog kriminala, ali nije delovao previše uzbuđeno zbog toga što su mu lisice stavljene na ruke.

U akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala, agenti policije su izvršili 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili dileri drogom i svi koji kontrolišu noćni život i bordele na ovim atraktivnim destinacijama. Uhapšeno je najmanje osam osoba, povezanih sa bandom "United Tribuns Nomads Spain", a za glavnog se smatra Stefan Milojević, nekadašnji fudbaler i član fudbalske porodice, u kojoj su zapažene karijere imali otac Goran i stric Vladan, sada uspešni trener.

 

Ipak, Stefan je svojoj porodici priredio veoma gorku pilulu, španski mediji bruje o kriminalnim aktivnostima i čak su kamere snimale njegovo hapšenje, pri kom se on smeškao mirno prilazeći policijskim vozilima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksim

    17. januar 2020 | 14:25

    Jao jadan vidi mu se na njušci da je nevin! Samo se promovišu svojim tetovažama i utripovali da su iznad zakona! U Rudnik da ih čovek posalje na 200 metara dubine da osete malo sta je posao.Smučili se ovi instagram-krimosi

  • Poker Face

    17. januar 2020 | 15:18

    Tako i ja na treningu kad sparingujem pa dobijem dobar udarac negde nasmejem se kao nije mi nista a u sebi se mislim sad bih se izvrnuo ovde na pod skupio i poco plakati... Tako i ovaj zna sta mu se sprema ali eto kao smesno mu nesto da ne da utisak da je uplasen misli ispasce kukavica ili nesto. Nikad necu skapirati to mangupisanje pred policijom zaista. Nikom ali nikom ne moze biti smesno sto te hapse ili sto te vode da spavas u stanicu ili sta god. Ali eto uvek ima indijanaca koji se kao smeju misleci da daju otisak da su opasni da su neki gangsteri kao to nije nista za njih i taj fazon.

  • Boža zemunac

    17. januar 2020 | 15:11

    Tako je to kad neko umisli da je mangup i baja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA