Čukarički produžio ugovor sa igračem kog Zvezda silno želi da dovede!

Ugovore su, osim Vidosavljevića, produžili i Puškarić i Stevanović * Milan Savić je prvo pojačanje Brđana

  • 0
Milutin Vidosavljević

Foto: MN Press

Fudbalski klub Čukarički produžio je ugovore sa trojicom fudbalera, među kojima je i velika želja Crvene zvezde - Milutin Vidosavljević!

Krilni napadač, inače momak rođen 2001. godine, obavezao se na novu vernost Brđanima do 2023. godine.

- Vidosavljević je jedan od najtalentovanijih igrača u klubu i u Srbiji, njegovo vreme tek dolazi, naša očekivanja su zaista velika. On je već svojim igrama skrenuo pažnju mnogih velikih klubova na sebe, nadamo se da će već od prolećnog dela sezone pokazati sav svoj raskošni talenat - kazao je sportsk direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Vidosavkjević se u smiraj 2019. godine pominjao kao ozbiljno pojačanje srpskog šampiona, čak se pisalo i da su pregovori dva kluba počeli.

Milutin Vidosavljević

Vidosavljević slavi gol za Čuku Foto: fkčukarički.com

Pored Vidosavljevića, ugovores u produžili i defanzivci Darko Puškarić i Miladin Stevanović. Puškarić je potpisao novi ugovor, do leta 2021. godine, Stevanović je vernost Brđanima produžio do leta 2022.

Puškarić je najstariji igrač u klubu, a svojim igrama i odnosom prema treninzima i svim obavezama zaslužio je novi ugovor. Stevanović se oporavio od povrede zbog koje je pauzirao šest meseci, a u klubu u njega imaju veliko poverenje.

- To su vrlo bitni igrači za nas, igrama, odnosom i ponašanjem zaslužili su produžetak ugovora. Ovo je logičan sled okolnosti, niti jednog trenutka nije bilo problema, sa zadovoljstvom su prihvatili da nastavimo saradnju. Oni su primer mlađim momcima, pre svega su dobri ljudi, uz njih igrači sazrevaju - rekao je Mirosavljević.

Bivši igrač Zvezde prvo pojačanje Čuke

 

Vladimir Matijašević, Nenad Mirosavljević, FK Čukarički

Mirosavljević u društvu Matijaševića Foto:fkčukarički.com

Prvo "zimsko" pojačanje je Milan Savić, momak rođen u Bijeljini, prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a prethodne jeseni bio je član belgijskog Mehelena. On je potpisao ugovor do leta 2023. godine sa Čukaričkim.

- Savića smo doveli iz Belgije, bio je u Zvezdinoj školi, igra na poziciji ofanzivnog veziste, u principu je krilni igrač. Poseduje veliki potencijal, a Čukarički nastavlja tradiciju dovođenja mladih igrača.

Dobar deo posla je odrađen u prelaznom roku, ali Mirosavljevića i upravu kluba do početka prolećnog dela šampionata čeka još obaveza.

- Tim je formiran još na leto, ali ćemo pokušati da ga dodatno osvežimo. Ako neko bude dolazio u Čukarički, doći će da bude baš pravo pojačanje, od starta. Jasno je da smo deficitarni na poziciji napadača, imamo samo Tedića u ovom trenutku, koji je izgurao jesenji deo polusezone, ali potrebna mu je podrška. Imamo alternativnih rešenja, probaćemo da reagujemo, ali iskreno to je vrlo deficitarna pozicija na tržištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA