Vezista Bolonje na meti Crvene zvezde!

Ali samo kao rezervna opcija ako Sanogo ne potpiše

  • 19
Godfred Donsah

Foto: Guliver/Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

Ukoliko Seku Sanogo ove zime ne potpiše za Crvenu zvezdu, čelnici srpskog šampiona će se okrenuti kao vezisti Bolonje Godfredu Donsahu!

Tako javlja Sportski žurnal koji tvrdi da je Donsah rezervna opcija crveno-belih koji su, doduše, dogovorili lične uslove sa Sanogom, ali da je ostalo da se reši situacija sa njegovim klubom Al Itihadom.

Što se tiče Donsaha, u pitanju je zadnji vezni fudbaler koji trenutno igra na pozajmici u Serkl Brižu, a za koji je odigrao 16 mečeva na jesen.

Ima nepune 24 godine i karijeru u Seriji A je počeo u Veroni. Trebalo je da potpiše za Romu, ali se nešto iskomplikovalo. U međuvremenu je pojačao Kaljari, da bi 2015. stigao u Bolonju.

Odigrao je skoro 100 mečeva u Seriji A i i postigao je šest golova. Podsetimo da je letos bio i na meti Fenerbahčea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    20. januar 2020 | 00:57

    Ne znam kakav je ovaj igrac ali voleo bih da dodje Sanogo jer za njega znam da je bolji od bilo kojeg igraca kojeg trenutno imamo u timu

  • Baster

    20. januar 2020 | 01:05

    Ja pomislio i ponadao se da je ovaj na pozajmici u Club Brižu,a on muka u Cerkle Brižu,bore se za opstanak. Daj bar tog iz YB,ipak je plaćen 5 miliona,a i priča kruži da je stvarno dobar za naše potrebe. Ne smemo se osloniti na podmladak. Mora postojati i iskustvo i autoritet na terenu. Moramo imati vodju.

  • Realan

    19. januar 2020 | 23:27

    Bolje on nego ovaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA