≫ 

Krv je šikljala iz čela, zaradila je 15 kopči! Stravična povreda na treningu Liverpula

Upozoravamo da su fotografije uznemirujuće za one sa osetljivim želucem

  • 3
Foto: Instagram / frankitching98

Golmanka Liverpula Fran Kičing doživela je strašnu povredu glave na treningu pred utakmicu sa Bristol Sitijem i zaradila je kopče na glavi.

Ona se sudarila sa svojom saigračicom u petercu i dobila kopačkom po glavi. Nenamerno, ali fatalno, jer joj je krampon odmah napravio rez na čelu i krv je počela da šiklja.

Prva reakcija ostalih fudbalerki i stručnog štaba je bila da se krvarenje zaustavi pre nego je Fran odvezena u bolnicu na ušivanje.

Epilog? Petnaest kopči na glavi posle jednog naizgled rutinskog treninga!

- Ovo se desilo na treningu u utorak. Zato nisam bila sa devojkama. Ovo je najgora povreda koju sam doživela kao golmanka, ali se sad osećam bolje i spremna sam da se vratim. Devojke bodrim od kuće, a uskoro se vidimo na terenu - poručila je Kičing.

Na društvenim mrežama je objavila i kako je izgledalo njeno čelo posle sudara, ali vas upozoravamo da fotografija nije za osetljive čitaoce.

Video: Pokazala bolne ožiljke: Sa ponosom ću ih nositi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦🏿

    20. januar 2020 | 23:08

    Одрасле девојке, а осећај као код деце.. Па где вам је глава била кад сте кренуле на лопту - једна главом, друга копачком.. Тренинг је у питању, глава и нога - две различите висине, дакле, морала је једна да дигне ногу, а друга да спусти главу. Еј, тренинг..

  • RODJAK

    20. januar 2020 | 23:42

    OVO DOKAZUJE KOLKO SU POZRTVOVANIJEE OD FENSI MANEKENA NE MOGU IH NAZVATI FUDBALERIMA VISE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA