≫ 

Prekid Partizanovog meča u Antaliji: Milošević besan povukao ekipu sa terena zbog nedosuđenog penala

Osim nedosuđenog penala, treneru crno-belih su smetale neke odluke sudije vezane za faulove

  • 55

Fudbaleri Partizana nisu završili svoj prvi meč na pripremama u Turskoj, jer je Savo Milošević u 87. minutu duela sa rumunskim Vitorulom povukao ekipu sa terena!

Razlog je bio nedosuđen penal nekoliko trenutaka ranije, kada je u kaznenom prostoru Rumuna oboren Slobodan Stanojlović. Kako javlja izveštač Telegrafa sa lica mesta, nije u pitanju samo nesviran penal nego i nekoliko faulova nad mladim igračem koji nisu dosuđeni.

Podsetimo, crno-beli su na ovom meču nastupili sa drugim timom, a od prvog minuta su igrali N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Urošević, Šcekić, Pavlović, Lakčević, Ivanović, F. Stevanović, Arambašić. Podsetimo, onaj najjači tim Sava Miloševića će od 14 časova odmeriti snage sa poljskom Krakovijom.

Crno-beli su u trenutku prekida vodili sa 1:0, jer je rezervista Nemanja Jović postigao gol u 68. minutu. U pitanju je ''klinac'' koji je na leto 2019. potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom.

FK Partizan Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Jedan od junaka je bio i golman Nemanja Stevanović koji je u 31. minutu odbranio penal Pituu u 31. minutu, a prethodno je isti skrivio.

Imao je Partizan nekoliko dobrih prilika tokom meča, pre svega mladi Arambašić koji je u 15. minutu pogodio prečku. zatim je Ivanović šutirao u golmana, kao i Vujović na početku drugog poluvremena.

Lazar Pavlović je posle sat vremena igre imao dva šuta u jednom napadu, a upravo je on jedan od dvojice koji je ''zapao za oko'' Adrijanu Mutuu. Podsetimo, legenda Serije A je gledala meč crno-belih sa tribina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    22. januar 2020 | 11:57

    Oooo,poceli da treniraju kmekanje na pripremama....Nije njima lako 🤯🤯🤯🤯

  • Losmi

    22. januar 2020 | 12:17

    Ahahaha bokotovati pripreme,drzava i Zvezda vas sabotiraju. Koji mucenici.

  • Ja

    22. januar 2020 | 10:59

    Pa vama nigde sudije nevaljaju,Terza i Kokeza umesali prste i u Turskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA