≫ 

Partizan dočekao prvo pojačanje: Matić stigao među crno-bele!

Igrač koga su dugo čekali u Humskoj, konačno je stigao

  • 14

Potrajalo je i trebalo je strpljenja, ali se na kraju isplatilo i Partizanu i Bojanu Matiću, koji je u Tursku krenuo u trenerci Vojvodine, ali u Antaliji ekspresno presvukao u crno-bele boje i zadužio opremu kluba iz Humske.

Napadač se priključio klubu iz Humske i već sutra će odraditi svoj prvi trening na koji je čekao nekoliko meseci.

Matić je stigao u hotel u kome je Partizan smešten, javio se stručnom štabu na čelu sa Savom Miloševićem i novim saigračima, koji su ga srdačno dočekali.

- Nisam baš mogao da pretpostavim da će se danas okončati pregovori, ali nedelju i po dana postoje spekulacije iz Partizana. Očekivao sam ovo, nisam baš mislio da će tako da se desi, ali drago mi je što sam ovde došao - istakao je Bojan Matić prilikom predstavljanja novinarima.

bojan matić

Foto: Telegraf.rs

Trebalo je strpljenja, dobrih pet-šest meseci trajala je priča...

- Da, najzad. Složilo se sad. Bilo je još ponuda, Partizan je bio zainteresovan, ali se tad nije realizovalo, trebalo je strpljenja šest meseci kao što kažete... Tako da, eto, konačno se završilo.

Na konstataciju novinara da je Ostojić "najsrećniji ovim transferom, jer neće više morati da se "kolje" sa bivšim napadačem Vojvodine", Matić je imao spreman odgovor:

- Sa njim sam najčešće imao vazdušne duele, i sa njim sam ih najteže dobijao. Jednostavno, sada će i meni biti lakše, ali i njemu.

Matić će sigurno dobiti mnogo prostora da se nametne Miloševiću pošto mu je praktično jedini konkurent u napadu Umar Sadik.

- Dobro, tu je Sadik, dao je 11 golova, igra fantastično, a što se mene tiče, gde god sam igrao nikad s nisam bojao konkurencije. Na meni je da pokažem zašto sam ovde i jednostavno rečeno, izboriću se za svojih "pet minuta".

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • H

    24. januar 2020 | 19:42

    I ovog ce u sledecem prelaznom roku negde oterati. U letnjom prelaznom roku oterao 10 igraca,a od 8 kojih je doveo 4 nije odigralo ni minut,a pricao o kratkoj rotaciji

  • Косингас

    24. januar 2020 | 20:06

    Ма, ви сте супер... Пишу о вама као да сте прваци Европе, а овамо се смрзли на - 11 и у дуговима до гуше.

  • Rade

    24. januar 2020 | 20:24

    UUUU al' je pojačanje kao one dve dijabole iz Spartaka Nikolić i Ivanović!!! Savo bolje da si doveo svog sina da igra bolji je igrač od ovog zumbula!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA