≫ 

Deki Stanković u ulozi pedagoga: Zvezdin trener zvao na razgovor nekoliko igrača tokom treninga

Šef stručnog štaba srpskog šampiona izvodio je određene igrače iz grupe i trudio se da im prenese savete kako bi doprineli što boljoj igri tima

  • 3
Dejan Stanković i Mirko Ivanić Foto: Telegraf

Malo predaha i za igrače Crvene zvezde! Posle jutarnjeg treninga, dan posle meča sa Vardarom, Dejan Stanković je odličio da četvrtak popodne momcima da voljno!

Intezitet pomenutog jutarnjeg treninga je bio nešto slabiji, mada je Stanković sa svojim saradnicima insistirao da se prilikom vežbi na terenu ostavi poslednji atom snage.

Nakon laganog istrčavanja i istezanja, crveno-beli su radili tačan pas - prijem i predaja, a onda šut na male golove. Vežbama su rukovodili pomoćnici Milošević, Milijaš i Milojević, dok je Stanković imao druge planove.

Njegov posao se ovoga puta sveo na pedagoške razgovore sa određenim igračima kojima je delio savete, dok je u pauzama posmatrao kako napreduje posao na terenu.

Zvezdin Mister je najpre sa strane zvao Njegoša Petrovića i tom prilikom mu je objašnjavao određene stvari. Zatim su na red došli i Garsija i Ivanić, a onda i El Fardu Ben i Veljko Nikolić.

Kako se na snimcima vidi, Stanković je objašnjavao pomenutim igračima šta od njih očekuje i šta bi trebalo da poprave kako bi Zvezda na terenu izgledala bolje.

Crveno-belima su protiv Vardara falili završni pas i realizacija, mada je Stanković istakao da će to iz dana u dan da se poboljša. Da je zadovoljan viđenim u sredu veče na utakmici.

Trening je propustio Seku Sanogo koji je za crveno-bele izgubljen do kraja priprema.

Srpski šampion će naredni trening odraditi u petak ujutru, dok je meč protiv Ludogoreca zakazan za subotu popodne.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA