≫ 

Partizan u raskoraku sa štoperom: Vitas ipak neće među crno-bele

Crno-beli kontaktirali defanzivca, ali su njegovi planovi vezani za inostranstvo

  • 6
Uroš Vitas Foto: MN Press

Potraga Partizana za centralnim defanzivcem se nastavlja, jer posle propalog pokušaja da se angažuje Slobodan Rajković, kockice se nisu poklopile ni sa Urošem Vitasom, čije ime se u prethodnih nekoliko dana usko vezivalo za crno-bele, tim pre što je njegov potencijalni angažman najavio i sam trener Savo Milošević tokom priprema u Turskoj.

Nije uspelo letos, nije uspelo ni ovoga puta, iako je u sredu popodne Partizan kontaktirao Vitasa, ali od saradnje gotovo sigurno neće biti ništa. Crno-beli su imali na umu štopera, ali je njemu u ovom momentu prioritet odlazak u inostranstvo, te se neće naći u avionu za Katar, gde se ekipa seli sutra na drugi deo priprema.

Rekosmo već da je Milošević imao Vitasa na umu, kako letos, tako i ovoga puta, ali fudbaler nije bio prioritet (bio je to Rajković), a i nije bio jedinstveno rešenje svih onih koji učestvuju u angažovanju igrača u Partizanu.

Video: Savo Milošević sumira pripreme Partizana u Antaliji

Samim tim se i testovi, koje je fudbaler trebalo da obavi kod kondicionog trenera Marka Stojanovića još u utorak, kako bi se procenilo njegovo fizičko stanje, nisu ni dogodili, da bi razgovor sa samim Vitasom i spoznaja o njegovoj želji za ino-angažmanom stavila tačku na priču.

To, naravno, ne znači da Partizan do kraja prelaznog roka neće posegnuti za angažovanjem četvrtog štopera, ali će tu , do trenutka dok se to ne desi, po potrebi obavljati Milan Smiljanić ili Aleksandar Šćekić, kojima nije strano da odgovore i na toj poziciji.

Podsetimo, crno-bele je na početku priprema za prolećni deo sezone iznenada, na svoju ruku, napustio Dominik Dinga, ali njegov odlazak nije u mnogome promenio razmišljanje u Humskoj. Jer, još sredinom jeseni je napravljen plan o angažovanju pojačanja u poslednjoj liniji, a da li će se to dogotiti u zimskom ili narednom letnjem prelaznom roku, zavisi najviše od tržišta, preciznije od izbora igračkih rešenja, koja u ovom periodu godine i nisu baš sjajna.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    30. januar 2020 | 15:16

    Pa nek vuletic igra stopera? Bolji im I ne treba!!!

  • Vuk1

    30. januar 2020 | 15:25

    Sta ce nam? Titula je izgubljena u septembru

  • mix

    31. januar 2020 | 03:24

    Kupiti Bagnack-a iz Olimpije, koji ce vam ova cepanica! Em je spor em tehnicki isuficijentan, ne vredi ni jedne pare. Bagnack je igracina, na njemu se moze zaraditi najmanje tri miliona evra. Inace, drago mi je da je Klub vratio Cucina, a Savo je trebao da zadrzi i svoga imenjaka centarfora Arambasica,pa mozda i zadnjeg veznog Knezevica. Za ostale trenutno nema mesta u prvom timu Teleoptiku pa je bolje igraju nego da budu na tribima i cak van protokola!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA