≫ 

Napadaču Rome propao transfer zbog koronavirusa!

Argentinac baš nema sreće...

  • 0

Iskusni Argentinac Havijer Pastore (30) bio je ovih dana na korak od velikog transfera u Kinu, ali je on na kraju propao zbog koronavirusa! Rimski Mesađero piše da je sada već čuvena epidemija virusa blokirala transfer napadača Rome u najmnogoljudniju zemlju na svetu, kojim je trebalo da reši egzistenciju.

I bilo je samo pitanje vremena kada će koronavirus da napravi štetu i fudbalu u toj zemlji, a Kineska fudbalska federacija je već odložila sva takmičenja, kao i start tamošnje Superlige koji je bio planiran za 22. februar, jer epidemija koja se širi utiče i na transfer pijacu.

Pastore, koji je pre Rome nastupao za Palermo i PSŽ, trebalo je da se preseli u Kinu i tako rastereti platni budžet Vučice u kojoj nije u prvom planu, čak su mu Kinezi našli i sponzora koji bi pokrio troškove dok bude nastupao na Dalekom istoku. Međutim, transfer je stopiran.

Inače, koronavirus stvara velike probleme čelnicima kineskih klubova koji se suočavaju sa sve većim borojem zahteva fudbalera za raskid saradnje. Tako bi kineska liga narednih dana mogla da ostane bez Nigerijca Odiona Igala (traži ga Mančester junajted) i Belgijanca Janika Ferire Karaska (Kristal Palas) koji pregovaraju sa klubovima iz Engleske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA