≫ 

Terzićeva "fudbalska magija" na treningu Zvezde, Milojevićev poseban "režim" za trojicu igrača

Pomoćnik Dejana Stankovića radio sa dvojicom krilnih napadača i desnim bekom na centaršutu i realizaciji

  • 5
Zvezdan Terzić Foto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić Zvezdan Terzić sa Mitrom Mrkelom na treningu Zvezde; Foto: FK Crvena zvezda

Nakon što su uvodnih 20 minuta proveli u radu sa kondicionim trenerom Federikom Panonćinijem, fudbaleri Crvene zvezde su jutarnji trening kasnije iskoristili u vežbanju pasova na kratkom prostoru i presecanju istih.

Dejan Stanković je sa svojim saradnicima podelio igrače u dve grupe, a u svakoj su bile tri ekipe crveni, beli i narandžasti.

Svako je imao svoj "deo terena", a cilj igrača je bio mada kroz kratke pasove što drže zadrže loptu i onemoguće rivala da se izvuče iz sredine.

Nedugo zatim određeni deo ekipe se preselio na drugu stranu terena, kada su radili nešto slično. Upravo u tim trenucima na treningu se pojavio i generalni direktor Zvezdan Terzić koji je u jednom trenutku podsetio da je i on nekada bio fudbaler.

Prihvatio je loptu, usledilo je pimplovanje u patikama, a zatim i ozbiljan volej za nekoga ko već 20 i kusur godina ne igra fudbal.

Zvezdan Terzić Zvezdan Terzić; Foto: FK Crvena zvezda

Za to vreme, Stankovićev pomoćnik Miloš Milojević je na drugoj stani terena vežbao prekide sa Gajićem, Simićem i Vukanovićem.

Najpre su ofanzivci razmenjivali pasove sa Milojevićem, a zatim ubacivali u sredinu, da bi red došao i na desnog beka Gajića koji je saigrače trebalo da spoji sa golom.

- Polako, imaš vremena da digneš glavu. Bravo - uzviknuo je Milojević posle jednog centaršuta Gajića.

Crveno-bele popodne očekuje još jedan trening, a meč sa Ludogorecom je zakazan u subotu od 17 časova po lokalnom vremenu.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA