Zvezdin Vilfred Zaha: Volim da driblam, Dekijev prvi razgovor mi je rešio probleme

Talentovani Gavrić govorio za medije u Turskoj

  • 2
Željko Gavrić Foto: Telegraf

Željko Gavrić - još jedan biser Crvene zvezde iz Republike Srpske i igrač pred kojim je svetla budućnost!

Momak iz Ugljevika je prošle godine ostavio sjajan utisak u timu Grafičara zbog čega nije izostao ni poziv reprezentacije Srbije, a sada je neko od kog se u Zvezdi dosta očekuje.

To govore reči generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića koji je rekao da je Gavrić među dvojicom najboljih igrača.

- Čuo sam za te reči Zvezdana Terzića. Ne bih se baš složio da sam među boljim igračima, ali svakako sam u procesu adaptiranja i na putu da to budem. Voleo bih da ostvarim dubok trag u Zvezdi. Te reči mi veoma prijaju, mogu da budu i pritisak, ali on je sastavnio deo sporta - rekao je Gavrić novinarima, a potom se osvrnuo na rad sa Stankovićem:

Fenomenalan je kao čovek, imali smo mnogo razgovora individualno. Pred taj prvi sam imao tremu. Deki mi je rekao da se opustim, imao sam problem prvih dana. Bio sam stegnut. Nisam mogao da se razigram. Sada je sve u redu. On mi je bio jedan od idola iz detinjstva. Ne igramo na istoj poziciji, ali karakterno mi se jako dopao.

FK Crvena zvezda Gavrić u razgovoru sa medijima Foto: Telegraf

Gajić igra na poziciji krilnog napadača, a na ovim utakmicama Zvezde na pripremama je pokazao da je neko ko voli da se upušta u driblinge.

- Volim da driblam. Malo je i urođeno, ali sa vežbom se postiže rutina. Ne kopiram ničije poteze, volim da gledam Zahu iz Kristal Palasa i možda sam i sličan njemu po stilu.

Osvrnuo se Gavrić i na poziv za reprezentaciju.

- Poziv u mladu reprezentaciju mi je bio pokazatelj da sam imao dobru sezonu iza sebe. Zahvalan sam i selektoru Iliji Stolici koji mi je dao poverenje.  Imao sam i poziv selekcije BiH, ali kada sam igrao u mlađim kategorijama do 17 godina.  Ali ja sam u reprezentaciji Srbije od 15. godine tako da nisam ni razmišljao o tome.

Gavrić je nedavno produžio ugovor sa klubom, što znači da je definitivno projekat za budućnost Zvezde.

Prvi put sam se takvim stvarima, kao što su pregovori i novi ugovor, susreo u karijeri. Međutim, brzo smo se dogovorili. Klub je pokazao da želi da me zadrži.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    31. januar 2020 | 13:41

    Bice mali top igrac. 🔴⚪🔴⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪

  • stefan

    31. januar 2020 | 18:06

    Sve super ali mora igrati na nesto višem nivou da bi mogao da kaze da je po stilu kao zaha... ovako mu to ne stoji.. zvuci nadmeno i dosta odaje utisak da je priglup momak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA