≫ 

Udarili smo u zid protiv Vardara: Stanković držao predavanje igračima Zvezde kako da probiju bunker

Zvezdin Mister detaljno radio na taktici koja se najviše odnosi na realizaciju

  • 10
dejan stanković Foto: MN Press

Dejan Stanković kao da jedva čeka da počne naredni meč Crvene zvezde kako bi njegovi igrači otklonili nedostatke koje su imali protiv Vardara! Iako je Ludogorec u subotu (17 časova po lokalnom vremenu) tim sa potpuno drugačijim stilom od Makedonaca, jasno je da će crveno-belima protiv bugarskog šampiona biti potrebna bolja realizacija.

Upravo je realizacija i bila na meniju na popodnevnom treningu, a Stanković je poslednjih 15 minuta istog proveo u objašnavanju kako probiti bunker.

Na "predavanju" je bio kompletan ofanzivni red, zajedno sa vezistima ekipe i desnim bekovima, a Zvezdin Mister je energično objašnjavao kako doći do prilike i ugroziti gol rivala.

- Udarili smo u zid protiv Vardara - vikao je Stanković svojim momcima i pritom objašnjavajući na kom delu terena je bio najvreći problem.

FK Crvena zvezda Belek Foto: crvenazvezdafk

Početak treninga je bio zanimljiv, jer je Stanković najpre objašnjavao kako njegovi momci formacijski treba da stoje, da bi nedugo kasnije na red došlo zagrevanje.

Potom je usledila igra na dva gola, crveni su igrali protiv belih i pobedili su sa 2:1. Prvi gol je pao posle greške Degeneka, iako su ga saigrači upozoravali da to ne čini.

- Ne taj pas, ne taj pas - čulo se iz odbrane, ačloi je već bilo kasno. Lopta je presečena i Vasiljević je morao da vadi istu iz mreže.

FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Zatim se začuo i Stanković:

- Takav pas nema nigde. Šutni kod Simketa, šutni u kanal, samo ne to.

Izjednačili su beli već u narednom napadu, da bi Mirko Ivanić nedugo kasnije praktično lobovao Vasiljevića posle jedne izbijene lopte.

Stanković je brzo prekinuo igru i jednoj grupi dao voljno, dok je druga, ako što smo rekli na početku teksta, imala tu teorijsku nastavu vezanu za realizaciju.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    31. januar 2020 | 18:20

    Nije htela lopta u gol. Milunovic stativa i jos 2 3 zicer imali 10 kornera tako da odlicno smo odigrali.👏💪

  • Djuradj

    31. januar 2020 | 19:44

    Nismo mi kao neke ekipe pa kad ne ide povlacimo ekipu sa terena hahahaha

  • Djuka

    31. januar 2020 | 20:22

    Sto pre dovesti malog Birmancevica na levo krilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA