≫ 

Žiru ljut na Inter zbog "ispale": Lacio favorit za dovođenje francuskog špica na leto

Sergej Milinković-Savić bi mogao da dobije dobru metu za svoje centaršuteve

  • 0

Fudbaler Čelsija Olivije Žiru navodno je besan na Inter zbog toga što je milanski klub odustao od njegove kupovine, a "neroazuri" su prema pisanju italijanskih medija tima utabali put Laciju da dovede Žirua - besplatno.

Francuz je ovaj potez Intera video kao znak nepoštovanja, tim pre što je već bio dogovorio lične uslove za prelazak kako bi se ponovo našao u prilici da sarađuje sa Antoniom Konteom.

Međutim, preči je Interu bio Kristijan Eriksen. Kako su na kraju uspeli i da ga dovedu, ali pošto nisu uspeli da prodaju Matijasa Vesina za 20 miliona evra, morali su da odustanu od Žirua.

Laciov sportski direktor Igli Tare je stoga odlučio da iskoristi priliku i ponudi pet miliona evra Čelsiju u petak, ali su Plavci odlučili da ne prodaju igrača dok ne nađu zamenu.

Samim tim što su nebesko-plavi pokazali konkretno interesovanje za napadača, stavili su se u poziciju da u julu njega angažuju kao slobodnog jer Žiruu tada ističe ugovor, pa će Čelsi ostati bez ijednog evra naknade.

Video: Trener Partizana objasnio zašto je povukao ekipu sa terena tri minuta pre kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA