≫ 

"Petarda" PSŽ-a u senci svađe Embapea i Tuhela: Francuz "poludeo" zbog izmene u drugom poluvremenu

Nije po volji mladoj zvezdi Parižana bila odluka trenera da ga izvede

  • 7
kilijan embape Foto: twitter/FutbolBible

Zvezda Pari Sen Žermena Kilijan Embape nije najbolje primio odluku trenera Tomasa Tuhela da ga izvede sa terena u drugom poluvremenu utakmice sa Monpeljeom, koju su "Sveci" dobili ubedljivim rezultatom 5:0.

Embape je pogodio za 4:0 u 57. minutu, a u 68. ga je Tuhel povukao sa terena i uveo Ikardija, istovremeno i Sarabiju umesto Kavanija.

Očito je Nemac želeo da poštedi Embapea pred ključni deo sezone, no ovom se to nimalo nije dopalo pa je imao šta da kaže treneru odmah po izlasku iz igre. Njihovu raspravu zabeležile su kamere pa se sada umesto o ubedljivoj pobedi diksutuje samo o "nezadovoljstvu" zvezde time i "potežu" spekulacije da bi na leto mogao da ode iz kluba.

Posle meča, diskusija Tuhela i Embapea bila je glavna tema na konferenciji za medije.

- Ovakve situavije su nepotrebne i nisu dobre jer narušavaju pozitivan momenat - rekao je Tuhel kome nije lako da "hendluje" svlačionicu ekipe sa toliko zvezda.

Nemački trener je jasno stavio do zanja Francuzu da niko ne može biti iznad tima.

- Mi irgamo fudbal, a ne tenis. Embape je inteligentan momak, zrelo razmišlja i zaista nam nisu potrebne ovakve situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA