≫ 

Bio u zatvoru, delio sobu sa ubicama, pa potpisao ugovor: Nesvakidašnja ispovest igrača Vojvodine

Fudbaler Vojvodine Miodrag Gemović ima neobičnu životnu priču

  • 0
Devojka u zatvoru Foto: Shutterstock

Fudbaler Vojvodine Miodrag Gemović ispričao je za Sportski žurnal neobičnu životnu priču, o tome kako je završio u zatvoru, i kako je tamo potpisao ugovor sa "lalama"

- Bio sam na izdržavanju zatvorske kazne. Iskusio sam, eto i to. Skupa cena. Znate kako se kaže mladost - ludost - rekao je Gemović u ekskluzivnom razgovoru za Žurnal.

Na pitanje zašto se našao u zatvoru, objasnio je:

Miodrag Gemović Foto: MN Press

- Zbog tuče. Imao sam tada 19,20 godina i u obračunu pesnicama dečku sam slomio vilicu. Tražio je 10.000 evra koje tada nisam imao i morali smo na sud. Trajalo je četiri godine i na kraju mi je izrečena kazna zatvora.

- Nije mi bilo lako, ali sam izdržao dva i po meseca. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku sam bio u sobi sa trojicom ubica - kaže Gemović i dodaje da je ugovor sa Vojvodinom potpisao u zatvoru.

Miodrag Gemović Foto: MN Press

- Došao je sekretar kluba u posetu kod mene sa potrebno dokumentacijom. Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i najblaže rečeno na neobičnom mestu -kaže Gemović koji je prvi meč za Vošu odigrao posle sedam dana od izlaska iz zatvora i dao je gol.

Ceo intervju sa Gemovićem pročitajte u Sportskom žurnalu za utorak.

Video: Ronaldinjo, Bekam, Mesi, ali i jedan Srbin! Kako je Zdenko Muf postao fudbalsko lice Pepsija

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA