≫ 

Misterija najvećeg pojačanja Zvezde i stanja njegovih kolena: Deki Stanković o problemima Sanoga

Trener crveno-belih ističe da nema precizne informacije zbog hematoma, ali da su prvi rezultati na pregledima fudbalera iz Obale Slonovače bili na zavidnom nivou

  • 26
Seku Sanogo Foto: MN Press

Povreda Seku Sanoga na pripremama napravila je veliki problem Crvenoj zvezdi.

Jedino zimsko pojačanje srpskog šampiona je bilo planirano kao jedno od nosilaca igre, ali je već prvih dana morao da se vrati za Beograd.

O situaciji u kojoj je Sanogo, govorio je i trener Dejan Stanković.

- Dobio je jak udarac, poslali smo ga da se leči i da bi videli veličinu povrede. Eto, desio se taj peh. Imamo i Dembelea u Barsi koji košta više novca i koji se stalno povređuje. Nemamo precizne informacije zbog hematoma, čekamo da prvo splasne da bismo znali kako da ga lečimo - rekao je Stanković.

Na pitanje novinara da li je istina da je Sanogo u Beograd došao sa lošim kolenima, Stanković je rekao:

- Svašta se priča po Beogradu. Imali smo uvid u testove svih igrača. Trčanje je bilo na zavidnom nivou, imao je samo mali deficit prednjih loža u odnosu na zadnje. To je kiks, ali se radi na tome i poboljšava. Ako bi se uzimali svi detalji, onda niko ne bi prošao lekarske preglede. Svi smo bili rastavljeni zbog svega i svačega. Ja, na primer, zbog tetive - rekao je Stanković.

Video: Njegoš Petrović o tome kako ga je Deki Stanković nudio Interu

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darkobg

    6. februar 2020 | 12:11

    Kada jednom shvatite sa kojim se mi sve problemima susrećemo kada je u pitanju dovodjenje igraca imali bi vise strpljenja. Kao prvo hronican manjak novca(vecina timova u premier ligi imaju veci budzet od nas a i deo timova iz druge lige) Italijani, Spanci, Holandija itd. kao drugo repovi koje jos uvek vucemo iz proslosti( iskljucen je struje, kasnjenje plata, dugovi itd...) Jedan od razloga je i jacina lige i jos mnogo toga. I sve se svodi na kraju na srecu, ubosti pojacanje u ovim uslovima je veliki uspeh. Pa dosta timova iz gore pomenutih liga i pored svih prednosti koje imaju u odnosu na nas u odabiru igraca od tri izabrana pogrese makar dva. Zato ljudi malo se spustimo na zemlju i molimo Boga da od pet pojacanja makar dva opravdaju poverenje.

  • Kupili

    6. februar 2020 | 11:42

    Mačka u dzaku.Poput van la kare,tomanije,zandermena

  • Suki

    6. februar 2020 | 12:07

    Mrkela i Tomane naaaapoooljeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA