Vučić na "krovu", Voždovac dobio veliko pojačanje za proleće!

Uzbudljivo će biti na samom kraju prelaznog roka na "krovu", a to pokazuje i transfer koji je uspešno priveden kraju.

  • 1
Nemanja Vučić Foto: FK Voždovac

Novi Voždovca postao je Nemanja Vučić, dosadašnji igrač Vojvodine. Vihorni levi bek koji ima jedan nastup za mladu reprezentaciju Srbije, je u karijeri nastupao i za Slobodu iz Čačka, FAP iz Priboja, Zemun i Vojvodinu, sada je zadužio opremu sa grbom zmaja.

Po potpisivanju ugovora, Vučić je istakao da mu ostvarila velika želja da postane član Voždovca.

- Drago mi je što sam konačno postao igrač Voždovca i što se sve završilo na najbolji mogući način, jer je dugo trajao moj proces prelaska iz Vojvodine. Dolazim u veliki klub koji je sjajno organizovan i jedva čekam da se pridružim novim saigračima na treninzima, i da zaigram na utakmicama. Želim da ispoštujem Voždovac maksimalno, kao što su i oni mene kroz ceo proces ovog transfera. Želim da se zahvalim upravi kluba na poverenju i podršci - istakao je vidno zadovoljan Vučić.

- Poznajem Lasickasa i Cvetkovića sa kojima sam igrao u Zemunu, znam da je u Voždovcu trenutno jako mlada ekipa, sa ozbiljnim iskusnim igračima, i da je u pitanju skup sjajnih momaka, i ne sumnjam da ću se jako brzo uklopiti u sistem rada - istakao je novi igrač Voždovca.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović napomenuo je da je Vučić bio velika želja sportskog sektora tokom celog transfer roka, i istakao zadovoljstvo zbog njegovog dolaska na "krov".

- Nemanja je pokazao ogromnu želju da dođe kod nas i pored brojnih ponuda koje je imao, tako da moramo biti zadovoljni što smo postali bogatiji za igrača ovakvih karateristika, kako fudbalskih, tako i ljudskih. Takođe, i on je bio velika želja kluba i nema sumnje da smo dobili veliko pojačanje za nastavak sezone, jedva čekam da ga vidim na terenu sa ostalim momcima - zadovoljno je konstatovao Damjanović.

Vučić će se odmah pridružiti novim klupskim drugovima, i staviće se na raspolaganje treneru Kokoviću.

Voždovac će u u subotu odigrati kontrolni meč koji će biti generalna proba pred početak prvenstva, a protivnik će biti ekipa TSC iz Bačke Topole, dok je za 15. februar planiran početak drugog dela prvenstva i gostovanje ekipi Mladosti u Lučanima.

Video: Muk na Marakani: Voždovac postigao gol, a potom se oglasio i sudija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA