≫ 

Voša pala u generalki protiv Rubina, Lalatović "pecnuo" Zvezdu i Partizan!

Smatra Lalatović da je Voša imala najjače pripremne mečeve

  • 4
Vojvodina, Rubin Foto: youtube.com/fc rubin kazan

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Rubina iz Kazanja rezultatom 3:0 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

Strelci za Rubin bili su Dančenko u 44, Jevtić u 58. i Starfelt u 87. minutu, a Vojvodina je nastupila u sastavu Rockov – Stojković, Đurić, Saničanin, Devetak – Drinčić, Topić – Vukadinović, Bojić, Gemović (od 60. Đuričin) – Mrkaić.

Od samog početka utakmice, viđena je vrlo ujednačena i borbena utakmica, ali se na prave šanse čekalo sve do kraja prvog poluvremena. U 44. minutu, najpre je Mrkaić šutirao sa desetak metara iskosa, Ivan Konovalov je odbranio, a potom je na loptu natrčao Vukadinović, ali je nakon njegovog udarca lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Na drugoj strani, praktično već u narednom napadu, Rubin je došao u vođstvo. Sa oko 18 metara, udarac je uputio Dančenko i savladao golmana Rockova.

U 58. minutu, već je bilo 2:0 za ruski tim. Ignatiev je odlično proigrao novajliju Darka Jevtića, koji je izbio sam ispred Rockova i rutinski ga savladao.

Vojvodina je mogla da smanji rezultat u 76. minutu, kada je po desnoj strani dobro prošao i centrirao Vukadinović, a potom Stojković šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored stative. Na drugoj strani, u 87. minutu, Rubin je došao do trećeg pogotka.

Posle kornera, Starfelt je dobro skočio u petercu i uputio udarac glavom, a lopta, nakon što se za kratko dva-tri puta odbila između nogu nekoliko igrača, na kraju završila u mrežu crveno-belih, čime je ujedno postavljen konačan rezultat ove utakmice.

– Nikad nije prijatno kada se izgubi utakmica, ali mojim igračima danas mogu da zamerim samo na koncentraciji u defanzivi. Kod prvog gola, nismo ispratili igrača do kraja, drugi je bio posle lepe akcije, a treći je praktično bio autogol i dali smo ga sami sebi. Međutim, treba uzeti u obzir da smo igrali protiv Rubina iz Kazanja, koji je po organizaciji i finansijama bar 20 godina ispred nas. Imali smo dve-tri stopostotne šanse koje nismo iskoristili i ko zna u kom pravcu je utakmica mogla da ode. Takođe, bolje je da se sad dese neke individualne greške, koje su danas napravili dvojica igrača, nego kad krenu takmičarske utakmice – rekao je posle meča trener Nenad Lalatović.

Darijo Srna i Nenad Lalatović Pripreme je obeležio i susret Lalatovića sa Srnom Foto: Telegraf

Ovom utakmicom, Vojvodina je završila zimske pripreme u Beleku.

Pripreme smo odradili dobro i igrali smo protiv mnogo ozbiljnih timova, te smo od svih ekipa iz Srbije imali najjače protivnike ove zime. Ja sam namerno i tražio da igramo takve utakmice, jer su moji igrači videli da mogu da igraju protiv jednog Rubina iz Kazanja, Šahtjora, Rapida… Mi u našoj ligi nemamo mečeve tog intenziteta kao što Rubin ima u svojoj, a njegovi igrači su skupo plaćeni i danas su iskoristili bukvalno svaku našu grešku. Igrači će sada dobiti dva dana slobodno da se osveže, a potom ulazimo i mikro-ciklus priprema za prvenstvo i to će onda biti onako kako ja to želim. I danas je bilo dosta dobrih stvari, ali nas je presekao taj gol u poslednjem minutu prvog poluvremena, što ne sme da nam se desi – napominje Lalatović.

Video: Lalatović: Ovo je bilo moje najslabije izdanje u Humskoj otkako sam trener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    6. februar 2020 | 18:42

    Pa taj Rubin u zoni ispadanja... Mozda se i Lalatovic sprema sa timom u borbi za opstanak u Ling long ligi 🤣🤣🤣🤣

  • To

    6. februar 2020 | 20:35

    Mozes reci za tvoje crveno petokrakase jer su igrali sa ŽNJ timovima. Partizan je sa najacim odigrao meceve, pogledaj tabelu Ruske lige nesreco i sve ce ti biti jasno sa kim je Partizan igrao a sa kim vi i crveno petokrakasi.

  • Dragan

    6. februar 2020 | 18:38

    Pa covek lupa za sve pare 🤣 🤣 🤣... Lokomotiva igrala Ligu šampiona... Spartak iz Moskve jedan od najacih I Rostov pa to su vrhunski timovi u poređenju sa Rubinom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA