≫ 

Bomba na Krovu: Voždovac doveo pojačanje iz Votforda poslednjeg dana prelaznog roka!

Filip Stuparević ponovo među Zmajevima

  • 3
Filip Stuparević Foto: FK Voždovac

Prelazni rok u Superligi završava se noćas u ponoć, a Voždovac čini sve da osetno pojačan dočeka nastavak takmičenja u prvenstvu Srbije. Posle levog beka Nemanje Vučića koji je juče promovisan, novi fudbaler Zmajeva postao je i Filip Stuparević.

Mladi reprezentativac Srbije je stigao na pozajmicu iz engleskog Votforda, a u prvom delu sezone branio je bolje češkog prvoligaša Pribrama za koji je postigao dva gola na 12 nastupa.

Prema dogovoru premijerligaša i Voždovca (koji mu je prodao Stuparevića u januaru 2018. za 2,5 miliona evra), mladi napadač rođen 2000. godine će do kraja sezone nositi dres Zmajeva kao pozajmljen igrač.

- Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je predamnom kako bih napredovao, i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju - istakao je Stuparević.

Stuparević će se staviti na raspolaganje treneru Radomiru Kokoviću već danas i biće u prilici da zaigra u prvom meču nastavka sezone koji je planiran za 15. februar kada Voždovac gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA