≫ 

Partizan opet šalje desnog beka na kaljenje: Cucin se vraća u Inđiju

Pošto se Aleksandar Lutovac vraća u ritam, odlučeno je da defanzivac ponovo ode u novu sredinu kako bi imao kontinuitet

  • 3
LUKA CUCIN

Foto: MN Press

Dobio je priliku Luka Cucin da putuje saprvim timom Partizana na egzotične pripreme u Katar i pokuša da se nametne stručnom štabu, kako bi eventualno i ubuduće ostao među crno-belima, ali od toga u ovom trenutku neće biti ništa. Odmah po povratku u Srbiju, desni bek će se vratiti u Inđiju, čije boje će braniti kao pozajmljen fudbaler, saznaje Telegraf.

Zapravo, Cucin će samo nastaviti tamo gde je stao 13. januara, kada ga je Partizan posle jednogodišnjeg kaljenja u Spartaku iz Subotice, prosledio Inđiji do leta, no, planovi su bili promenjeni sticajem okolnosti.

Tačnije, na pripremama u Turskoj se povredio alternativni desni bek Aleksandar Lutovac i to na kontrolnom meču sa poljskom Krakovijom, gde je oštetio mišić zadnje lože. Stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem je u tom trenutku potražio novo rešenje, kako bi ekipa u Kataru imala alternativu za prvog desnog beka Nemanju Miletića, te je Cucin povučen sa pozajmice i to očito na “oročeno”.

Kako je u međuvremenu Lutovac polako počeo da hvata ritam ostatka tima, odlučeno je da mladi fudbaler ipak ponovo zaduži dres Inđije, ne bi li imao kontinuitet utakmica u nogama, pa eventualno ponovo konkurisao za najjači sastav Partizana narednog leta.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA