≫ 

Siniša nam je dao inspiraciju, uvek priča da se ne povlačimo: Mihin pomoćnik o trijumfu nad Romom

Bitna pobeda Bolonje

  • 0
Miroslav Tanjga, Siniša Mihajlović, FK Bolonja; Foto: Profimedia

Pomoćni trener Siniše Mihajlovića u ekipi Bolonje Emilio De Leo kaže da je tim iz povratka svog trenera crpeo inspiraciju za veliku i bitnu pobedu nad Romom u Seriji A.

- Odlučili smo da igramo otvoreno i napadački - tvrdi De Leo čija je Bolonja pobedila Vučicu sa 3:2 uz dva gola Muse Baroua i jedan Rikarda Orsolinija.

Roma je meč završila sa igračem manje zbog isključenja Brajana Kristantea, jedan pogodak za rimski tim je postigao Henrik Mhitarijan, a drugi je bio autogol Stefana Densvila.

- Mislim da je ta napadačka igra bila presudna. To je kulturološka promena koju smo pokušali da uvedemo ovde, vera da možemo da igramo protiv Rome na Olimpiku sa svojim kvalitetima i to se isplaćuje - dodaje De Leo.

Objasnio je i da je ekipa mešavina mladih i iskusnih igrača.

- Posle meča je čestitao ekipi, jer nam je tražio da igramo svoju igru, da se ne povlačimo i da ne budemo pasivni i da ne čekamo nipta. To je primer koji nam je postavio svih ovih meseci i odatle smo vukli inspiraciju. Kao što smo rekli i posle niza poraza, nastavićemo svojim putem, jer smo sigurno da imamo prostora za napredak i sigurni smo da smo na pravom putu - istakao je De Leo.

Da podsetimo, Mihajlović je u petak izašao iz bolnice posle antiviralne terapije u jeku borbe sa leukemijom, koja traje od prošlog leta.

Uprkos svom stanju, Miha je neretko bio na utakmicama svog tima kada god je to bio u prilici i kada god bi dobio dozvolu lekara.

Na četiri meča u svim takmičenjina Erling Haland dao je osam golova i sve oči su oprte u njega pred večerašnje (18.30) gostovanje Dortmunda Leverkuzenu. Ovo je i važan meč za neizvesnu šampionsku trku u Nemačkoj - kec je 3,05, iks 3,45, dvojka 2,30, a 3+ 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Leverkuzen.

Inter je na tri, Lacio na četiri boda - dakle, Juventus ove sezone čeka neizvesna trka za titulu u Seriji A do kraja, a Stara dama večeras (20.45) gostuje Veroni koja nema poraz u poslednjih sedam kola. Dvojka je 1,55, a dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verona - Juventus.

Video: Deki ispričao kako su na njegov novi posao reagovali Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA