Henderson i Salah dobili decu tačno devet meseci posle Barse: Navijači pokrenuli neviđeno zezanje

Slavio se ogroman povratak Liverpula

  • 2

Slučajnost ili ne, tek Džordan Henderson i Mohamed Salah dobili su prinove u prodoci u veoma kratkom vremenskom razmaku od 24 sata.

Da sve bude još zanimljivije i Henderson i Salah su dobili decu tačno devet meseci od istorijske večeri kada je Liverpul nadoknadio 3:0 i pobedio Barselonu sa 4:0 u revanšu polufinala Lige šampiona.

Liverpul je velikim preokretom prošao u finale i tamo pobedio Totenhem sa 2:0 na stadionu Vanda Metropolitano u Madridu, ali je pobeda protiv Barselone bila veći podvig.

Istakli su se tada Džordžinjo Vajnaldum i Divok Origi, slavili su posle pobede svi, a navijači Redsa sada kroz šalu komentarišu kako su Salah i Henderson u slavlju otišli i korak dalje. Drugi su tvrdili da se ovo zove "Origi efekat"...

Kapiten Liverpula je dobio svoje treće dete sa suprugom Rebekom Barton pošto je već imao ćerkice Elaksu i Albu.

Salah u tom polufinalu sa Barsom nije bio na terenu, ali jeste pored njega i nosio je na majici natpis "nikad se ne predaj".

Egipćanin je sa suprugom Magi dobio svoje drugo dete, pošto već ima ćerku Maku. Bilo je i onih koji su se našalili kako bi Origi, strelac odlučujućeg gola Liverpula trebalo da bude kum.

Video: Degenek o statusu džokera, Liverpulu, Bajernu i atinskoj tragediji sa Olimpijakosom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA