≫ 

Igrači Spartaka o suđenju protiv Partizana: Tako je to sa Srbima, uvek neki sukobi i čarke!

Spartak je osvojio turnir, ali Partizan nije ostao kompletan na terenu

  • 63
FK Partizan - FK Spartak Prekid Printskrin: Youtube

Fudbaler Spartaka Aleksandr Sobolev rekao je, posle meča sa Partizanom na Premijer kupu, da od jedne ekipe iz Srbije nije očekivao da se neće žaliti.

Ruski tim je sa 3:2 savladao srpski, ali je meč ispratilo i nekoliko kontroverznih odluka lokalnih sudija iz Katara, koji su isključili trenera crno-belih Savu Miloševića, a onda i vezistu Bibrasa Natha u prvom poluvremenu.

Sobolev je postigao gol za moskovske crveno-bele, beogradski crno-beli su preokrenuli do odmora na 2:1, ali su na kraju sa igračem manje ipak poraženi.

FK Partizan FK Spartak Moskva Foto: partizan.rs

- Da budem iskren, sa Srbima uvek ima nekih sukoba i čarki, prema tome... Ovo je fudbal, to je normalno - rekao je Sobolev, a piše ruski Sport24.

Njegov saigrač Georgi Džikija kaže da Partizan nije CSKA iz Moskve, pa to nije bio derbi meč, ali se dotakao suđenja...

- Nema govora o tome, pripremali smo utakmicu kao poslednju pripremnu. Partizan nije CSKA, već obično okupljanje i hvala organizatorima na pozivnici. Sve je bilo odlično osim suđenja - istakao je Džikija.

FK Partizan FK Spartak Moskva Foto: partizan.rs

Trener ekipe Domeniko Tedesko se nije bavio suđenjem, ali jeste rezultatom. Spartak je osvojio turnir i time je zadovoljan.

- Dobro smo odradili ovaj pripremni turnir. Sve je bilo tesno i intenznivno, ne pričam samo o mečevima i turniru. Ali tek smo na pola puta i ništa nije gotovo - kazao je Tedesko posle meča.

Startna postava Spartaka je od startera Partizana u prvom poluvremenu izgubila sa 2:1 pošto su crno-beli boljom igrom preokrenuli rezultat u svoju korist.

FK Partizan FK Spartak Moskva Foto: partizan.rs

Na pitanje o uključivanju velikog broja igrača u rotaciju, te da se ne zna ko je tu starter, a ko rezerva, Tedesko kaže da dve postave nisu još jasno podeljene.

- Mi nemamo startnu postavu! To je glavni razlog. Drugi je što svi treniraju i svi moraju da igraju. Za pojedinačne igrače nemojte da me pitate. Ali, na primer, protiv Partizana mi se svidelo nešto iz prvog poluvremena, iako rezultat nije bio u našu korist. Kompaktnost recimo - istakao je Tedesko i dodao da turnir na kraju krajeva nije bio tako bitan.

Video: Njegoš Petrović o tome kako ga je Deki Stanković nudio Interu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. februar 2020 | 18:29

    Muka mi je više od vašeg kukanja na sudije. Na svetu nema sudije da vas nije "pokrao" tražite nekoga sa Marsa.

  • Dr

    8. februar 2020 | 20:02

    Zagrepcani nisu Srbi!

  • MilanT

    8. februar 2020 | 18:50

    I kod brace Rusa ste nas obrukali... pa gde god odete sramotite Srbiju. Gde god. Vracajte pasose dok nije kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA